3
POLSKI
REGULACJA ....................................................................................................22
Saeco Adapting System .....................................................................................................................22
Regulacja młynka ceramicznego .......................................................................................................22
Regulacja aromatu (intensywności kawy) .........................................................................................23
Regulacja dozownika kawy ...............................................................................................................24
Regulacja ilości kawy w liżance ......................................................................................................25
PARZENIE KAWY ESPRESSO I DUŻEJ KAWY ESPRESSO ........................................26
Parzenie kawy espresso lub dużej kawy espresso na bazie kawy ziarnistej ........................................26
Parzenie kawy espresso lub dużej kawy espresso na bazie kawy wstępnie zmielonej .......................27
SPIENIANIE MLEKA I PRZYGOTOWANIE CAPPUCCINO ........................................28
Spienianie mleka ...............................................................................................................................28
Przygotowanie cappuccino ................................................................................................................31
NALEWANIE GORĄCEJ WODY ............................................................................31
CZYSZCZENIE I KONSERWACJA .........................................................................33
Codzienne czyszczenie urządzenia .....................................................................................................33
Czyszczenie pojemnika na wodę ........................................................................................................34
Codzienne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka ............................................35
Cotygodniowe czyszczenie urządzenia ...............................................................................................36
Cotygodniowe czyszczenie bloku kawy ..............................................................................................36
Comiesięczne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka .......................................40
Comiesięczne smarowanie bloku kawy ..............................................................................................46
Comiesięczne czyszczenie bloku kawy przy pomocy pastylek odtłuszczających .................................47
Comiesięczne czyszczenie pojemnika na kawę ziarnistą ....................................................................49
ODWAPNIANIE ...............................................................................................50
Faza przygotowania ...........................................................................................................................50
Faza odwapniania ..............................................................................................................................52
Faza płukania.....................................................................................................................................53
Przerwanie cyklu odwapniania ..........................................................................................................56
PROGRAMOWANIE ..........................................................................................57
Można ustawić następujące parametry .............................................................................................57
Programowanie urządzenia ...............................................................................................................58
OBJAŚNIENIE SYMBOLI NA WYŚWIETLACZU ......................................................60
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW .......................................................................64
OSZCZĘDNOŚĆ ENERGII ...................................................................................68
Stand-by ............................................................................................................................................68
WŁAŚCIWOŚCI TECHNICZNE .............................................................................68
USTAWIENIA FABRYCZNE.................................................................................69
GWARANCJA I OBSŁUGA KLIENTA .....................................................................69
Gwarancja..........................................................................................................................................69
Obsługa klienta..................................................................................................................................69
ZAMAWIANIE PRODUKTÓW KONSERWACYJNYCH ..............................................70