3
POLSKI
Regulacja dozownika kawy ...............................................................................................................27
Regulacja ilości kawy w liżance ......................................................................................................28
PARZENIE KAWY ESPRESSO I DUŻEJ KAWY ESPRESSO ........................................29
Parzenie kawy espresso i dużej kawy espresso na bazie kawy ziarnistej ............................................29
Parzenie kawy espresso i dużej kawy espresso na bazie kawy wstępnie zmielonej ............................30
PARZENIE DUŻEJ KAWY (CLASSIC COFFEE) ........................................................31
Parzenie dużej kawy (Classic Co ee) na bazie kawy ziarnistej ...........................................................31
Parzenie dużej kawy (Classic Co ee) na bazie kawy wstępnie zmielonej ...........................................32
SPIENIANIE MLEKA I PRZYGOTOWANIE CAPPUCCINO ........................................34
Spienianie mleka ...............................................................................................................................34
Przygotowanie cappuccino ................................................................................................................37
NALEWANIE GORĄCEJ WODY ............................................................................37
CZYSZCZENIE I KONSERWACJA .........................................................................39
Codzienne czyszczenie urządzenia .....................................................................................................39
Cotygodniowe czyszczenie urządzenia ...............................................................................................41
Czyszczenie pojemnika na wodę ........................................................................................................41
Codzienne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka ............................................42
Comiesięczne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka .......................................43
Cotygodniowe czyszczenie bloku kawy ..............................................................................................49
Comiesięczne smarowanie bloku kawy ..............................................................................................52
Comiesięczne czyszczenie bloku kawy przy pomocy pastylek odtłuszczających .................................54
Comiesięczne czyszczenie pojemnika na kawę ziarnistą ....................................................................56
ODWAPNIANIE ...............................................................................................57
Faza przygotowania ...........................................................................................................................57
Faza odwapniania ..............................................................................................................................59
Faza płukania.....................................................................................................................................60
Przerwanie cyklu odwapniania ..........................................................................................................63
PROGRAMOWANIE ..........................................................................................64
Można ustawić następujące parametry .............................................................................................64
Programowanie urządzenia ...............................................................................................................65
OBJAŚNIENIE SYMBOLI NA WYŚWIETLACZU ......................................................67
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW .......................................................................71
OSZCZĘDNOŚĆ ENERGII ...................................................................................75
Stand-by ............................................................................................................................................75
WŁAŚCIWOŚCI TECHNICZNE .............................................................................75
USTAWIENIA FABRYCZNE.................................................................................76
GWARANCJA I OBSŁUGA KLIENTA .....................................................................76
Gwarancja..........................................................................................................................................76
Obsługa klienta..................................................................................................................................76
ZAMAWIANIE PRODUKTÓW KONSERWACYJNYCH ..............................................77