3
POLSKI
REGULACJA ....................................................................................................27
Saeco Adapting System .....................................................................................................................27
Regulacja młynka ceramicznego .......................................................................................................27
Regulacja aromatu (intensywności kawy) .........................................................................................28
Regulacja dozownika kawy ...............................................................................................................29
Regulacja ilości kawy w liżance ......................................................................................................30
PARZENIE KAWY I KAWY ESPRESSO ..................................................................31
Parzenie kawy i kawy espresso na bazie kawy ziarnistej ....................................................................31
Parzenie kawy i kawy espresso na bazie kawy wstępnie zmielonej ...................................................32
SPIENIANIE MLEKA I PRZYGOTOWANIE CAPPUCCINO ........................................33
Spienianie mleka ...............................................................................................................................33
Przygotowanie cappuccino ................................................................................................................36
NALEWANIE GORĄCEJ WODY ............................................................................37
CZYSZCZENIE I KONSERWACJA .........................................................................39
Codzienne czyszczenie urządzenia .....................................................................................................39
Codzienne czyszczenie pojemnika na wodę .......................................................................................40
Codzienne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka ............................................41
Cotygodniowe czyszczenie urządzenia ...............................................................................................42
Cotygodniowe czyszczenie bloku kawy ..............................................................................................42
Cotygodniowe czyszczenie pojemnika na kawę ziarnistą, tacy i przegródki na kawę .........................46
Comiesięczne smarowanie bloku kawy ..............................................................................................47
Comiesięczne czyszczenie automatycznej przystawki do spieniania mleka .......................................49
Comiesięczne czyszczenie bloku kawy przy pomocy pastylek odtłuszczających .................................55
ODWAPNIANIE ...............................................................................................58
PRZYPADKOWE PRZERWANIE CYKLU ODWAPNIANIA .........................................64
PROGRAMOWANIE ..........................................................................................65
Można ustawić następujące parametry .............................................................................................65
Programowanie urządzenia ...............................................................................................................67
OBJAŚNIENIE SYMBOLI NA WYŚWIETLACZU ......................................................69
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW .......................................................................73
OSZCZĘDNOŚĆ ENERGII ...................................................................................76
Stand-by ............................................................................................................................................76
WŁAŚCIWOŚCI TECHNICZNE .............................................................................77
GWARANCJA I OBSŁUGA KLIENTA .....................................................................77
Gwarancja..........................................................................................................................................77
Obsługa klienta..................................................................................................................................77
ZAMAWIANIE PRODUKTÓW KONSERWACYJNYCH ..............................................78
AKCESORIA DO URZĄDZENIA ............................................................................79