pl
3
Spis treci
8 U ywanie zgodne
z przeznaczeniem . . . . . . . . . . . 4
( Przepisy
bezpieczestwa pracy . . . . . . . 4
Przed pierwszym wączeniem
urządzenia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Przy dostawie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Podczas instalacji . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Uywanie codzienne . . . . . . . . . . . . . . 7
Blokada drzwi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
W przypadku wystąpienia szkód. . . . . 7
Przy usuwaniu
wysuonego urządzenia. . . . . . . . . . . 7
7 Ochrona rodowiska . . . . . . . . . 9
Opakowanie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Stare urządzenia . . . . . . . . . . . . . . . . 10
* Zapoznanie
si z urządzeniem . . . . . . . . . . 10
Pulpit obsugi . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Wntrze urządzenia . . . . . . . . . . . . . 11
+ U k ad zmikczania wody /
Sól specjalna . . . . . . . . . . . . . . 11
Ustawianie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Tabela twardoci wody . . . . . . . . . . . 12
Zastosowanie soli specjalnej . . . . . . 12
rodki czyszczące
z dodatkiem soli . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Wyączenie zmikczania wody . . . . . 12
, P yn nabyszczający . . . . . . . . 13
Ustawienie iloci pynu
nabyszczającego . . . . . . . . . . . . . . . 13
Wyączenie wskanika braku
pynu nabyszczającego . . . . . . . . . . 14
- Naczynia . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Nie przystosowane do zmywarki. . . . 14
Uszkodzenia szka i naczy . . . . . . . 14
Wkadanie naczy. . . . . . . . . . . . . . . 15
Wyjmowanie naczy . . . . . . . . . . . . . 15
Filianki i szklanki . . . . . . . . . . . . . . . 15
Garnki . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Koszyk na sztućce . . . . . . . . . . . . . . 16
Podpórki skadane . . . . . . . . . . . . . . 16
Pojemnik na mae czci . . . . . . . . . 16
Póka na noe . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Zmiana wysokoci
zawieszenia kosza . . . . . . . . . . . . . . 17
. rodek czyszczący . . . . . . . . . . 18
Napenienie
rodkiem czyszczącym . . . . . . . . . . . 18
Kompaktowe rodki czyszczące . . . . 19
/ Przegląd programów . . . . . . . . 21
Wybór programu. . . . . . . . . . . . . . . . 22
Wskazówki dla
Instytutów Badawczych . . . . . . . . . . . 22
0 Funkcje dodatkowe . . . . . . . . . 23
Skrócenie fazy programu
(VarioSpeed). . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Strefa intensywna . . . . . . . . . . . . . . . 23
Higiena (Hygiene) . . . . . . . . . . . . . . . 23
Zapenienie w poowie . . . . . . . . . . . 23
Ekstra suszenie. . . . . . . . . . . . . . . . . 23
1 Obsuga urządzenia . . . . . . . . . 24
Parametry programów . . . . . . . . . . . 24
Czujnik Aqua (stanu wody) . . . . . . . . 24
Wączanie urządzenia . . . . . . . . . . . . 24
Wskanik wizualny podczas
przebiegu programu . . . . . . . . . . . . . 25