Spis treści
4
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 60
Rozmrażanie........................................................................................................ 60
Suszenie .............................................................................................................. 61
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 62
Utrzymywanie ciepła ........................................................................................... 62
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 63
Pasteryzacja ........................................................................................................ 64
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 66
Programy własne............................................................................................... 67
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 70
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 70
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 70
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 71
Pieczenie mięs................................................................................................... 72
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 72
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 72
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 73
Pieczeniomierz .................................................................................................... 74
Grillowanie ......................................................................................................... 76
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 76
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 76
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 77
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 78
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 78
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 79
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 79
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 80
Odkamienianie..................................................................................................... 83
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 86
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 87
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 90
Demontaż prowadnic bocznych z wysuwami FlexiClip ...................................... 90
Opuszczanie grzałki grzania górnego/grilla......................................................... 91
Co robić, gdy...................................................................................................... 92
Serwis................................................................................................................. 96
Kontakt w przypadku wystąpienia usterki........................................................... 96
Gwarancja ........................................................................................................... 96