Spis treści
4
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 60
Rozmrażanie........................................................................................................ 60
Suszenie .............................................................................................................. 61
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 62
Utrzymywanie ciepła ........................................................................................... 62
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 63
Pasteryzacja ........................................................................................................ 64
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 66
Programy własne............................................................................................... 67
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 70
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 70
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 70
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 71
Pieczenie mięs................................................................................................... 72
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 72
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 72
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 73
Pieczeniomierz .................................................................................................... 74
Grillowanie ......................................................................................................... 76
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 76
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 76
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 77
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 78
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 78
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 79
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 80
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 81
Odkamienianie..................................................................................................... 84
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 87
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 88
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 91
Demontaż prowadnic bocznych z wysuwami FlexiClip ...................................... 91
Opuszczanie grzałki grzania górnego/grilla......................................................... 92
Co robić, gdy...................................................................................................... 93
Serwis................................................................................................................. 98
Kontakt w przypadku wystąpienia usterki........................................................... 98
Gwarancja ........................................................................................................... 98