SPIS TREŚCI
1. INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA...................................... 5
1.1 Bezpieczeństwo dzieci i osób o ograniczonych zdolnościach ruchowych,
sensorycznych lub umysłowych..............................................................................5
1.2 Ogólne zasady bezpieczeństwa....................................................................... 6
2. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA....................................... 9
2.1 Instalacja...........................................................................................................9
2.2 Podłączenie do sieci elektrycznej................................................................... 10
2.3 Użytkowanie................................................................................................... 10
2.4 Konserwacja i czyszczenie............................................................................. 11
2.5 Oświetlenie wewnętrzne................................................................................. 12
2.6 Serwis............................................................................................................. 12
2.7 Utylizacja........................................................................................................ 12
3. OPIS URZĄDZENIA.....................................................................................13
3.1 Ogólne informacje...........................................................................................13
3.2 Akcesoria........................................................................................................ 13
4. WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA..............................................14
4.1 Panel sterowania............................................................................................ 14
4.2 Wyświetlacz.................................................................................................... 15
5. PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM..................................................................17
5.1 Czyszczenie wstępne .................................................................................... 17
5.2 Pierwsze podłączenie..................................................................................... 17
5.3 Połączenie bezprzewodowe........................................................................... 17
6. CODZIENNA EKSPLOATACJA.................................................................. 19
6.1 Jak ustawić: Funkcje pieczenia...................................................................... 19
6.2 Sposób użycia: Szybkie uruchomienie kuchenki mikrofalowej....................... 19
6.3 Jak ustawić: Gotowanie wspomagane............................................................20
6.4 Funkcje pieczenia........................................................................................... 20
7. FUNKCJE ZEGARA.....................................................................................24
7.1 Opis funkcji zegara......................................................................................... 24
7.2 Jak ustawić: Funkcje zegara...........................................................................24
8. SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA................................................................ 27
8.1 Wkładanie akcesoriów.................................................................................... 27
9. DODATKOWE FUNKCJE............................................................................28
9.1 Jak zapisać ustawienia:Ulubione....................................................................28
9.2 Samoczynne wyłączenie................................................................................ 28
9.3 Wentylator chłodzący......................................................................................28
10. WSKAZÓWKI I PORADY...........................................................................29
10.1 Zalecenia dotyczące pieczenia.....................................................................29
10.2 Zalecenia dotyczące korzystania z mikrofal ................................................ 29
10.3 Odpowiednie naczynia i materiały do kuchenki mikrofalowej ...................... 30
10.4 Zalecane ustawienia mocy dla różnych rodzajów potraw.............................31
10.5 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających testy............ 32
11. KONSERWACJA I CZYSZCZENIE........................................................... 35
11.1 Uwagi dotyczące czyszczenia...................................................................... 35
3/48