Rozmrażanie
36% wyjście mocy (rozmrażanie)
Niski 18% wyjście mocy (podgrzewanie)
Ruszt — włączany jest tylko element grzewczy. Jedzenie
przyrumieni się, ale nawet jeśli będzie wyglądać apetycznie, w
przypadku grubszych kawałków powierzchnia może się przypalić,
a środek może ciągle być nieugotowany. Odpowiedni do
podpiekania kiełbas, skrzydełek kurczaka, plastrów mięsa,
kanapek itp.
Połączenie — magnetron i element grzewczy pracują
naprzemiennie. Zgodnie z właściwościami żywności
wykorzystanie doskonałości rusztu i mikrofalówki pomoże w
osiągnięciu najlepszych wyników.
Kombinacja 1: 30% czasu pracy magnetronu oraz 70% czasu
pracy elementu grzewczego. Odpowiednie do pieczenia kotletów,
kanapek itp.
Kombinacja 2: 49% czasu pracy magnetronu oraz 51% czasu
pracy elementu grzewczego. Odpowiednie do podpiekania
małego kurczaka i mięsa.
Kombinacja 3: 67% czasu pracy magnetronu oraz 33% czasu
pracy elementu grzewczego. Odpowiednie do podpiekania
dużego kurczaka, kaczki itp.
DZIAŁANIE
1) Podłącz kabel
- Przed podłączeniem kabla upewnij się, że minutnik jest
ustawiony na „0”
- Nie blokuj wentylacji
2) Umieść żywność na szklanym talerzu obrotowym i zamknij
drzwiczki; żywność musi znajdować się w naczyniu