Kenwood FP723 Instrukcja obsługi

Typ
Instrukcja obsługi
Português 2 - 7
Español 8 - 13
Türkçe 14 - 19
Česky 20 - 25
Magyar 26 - 31
Polski 32 - 37
Pycckий 38 - 43
E 44 - 49
Slovenčina 50 - 55
Українська 56 - 61
´¸∂w
26 - 76
przed użyciem urządzenia Kenwood
Przeczytać uważnie poniższą instrukcję i zachować na
wypadek potrzeby skorzystania z niej w przyszłości.
Usunąć wszelkie materiały pakunkowe i etykiety.
bezpieczeństwo obsługi
Noże i tarcze tnące są ostre;należy
obchodzić się z nimi ostrożnie. Zawsze
trzymać noże za wierzch uchwytu , z
dala od krawędzi tnącej, zarówno podczas
użytkowania, jak i podczas czyszczenia.
Nie podnosić ani nie przenosić malaksera za uchwyt, gdyż
grozi to pęknięciem uchwytu i odniesieniem obrażeń fizycznych
przez użytkownika.
Przed opróżnieniem miski zawsze wyjmować ostrze.
Gdy urządzenie jest podłączone do zasilania, nie wkładać rąk
do miski ani do miksera.
Wyłączyć urządzenie i wyjąć wtyczkę:
przed dołączeniem lub wyjęciem jakiejś części
po użyciu
przed czyszczeniem
Nigdy nie wkładać palców do podajnika. Zawsze używać
dostarczonego popychacza(czy).
Przed zdjęciem pokrywki z miski lub zdjęciem miksera/młynka
z korpusu z silnikiem:
wyłączyć urządzenie;
poczekać, aż wszystkie elementy /ostrza całkowicie się
zatrzymają;
Uważaj, aby nie odkręcić dzbanka miksera lub młynka od
zespołu ostrzy.
Przed miksowaniem trzeba dać ostygnąć płynom do
temperatury pokojowej.
Do włączania i wyłączania urządzenia nie należy używać
pokrywki, tylko regulatora prędkości.
Urządzenie to może ulec uszkodzeniu i spowodować
obrażenia, jeśli mechanizm blokujący zostanie narażony
na działanie nadmiernej siły.
Nie należy używać niedozwolonego wyposażenia.
Nie pozostawiać włączonego urządzenia bez dozoru.
Nigdy nie używać uszkodzonego urządzenia. Oddać je do
sprawdzenia lub naprawy: patrz ‘serwis’.
Nie dopuścić, aby korpus urządzenia, kabel lub wtyczka
zamokły.
Nie pozwalać, aby kabel zwisał z krawędzi stołu lub blatu
kuchennego albo dotykał gorących powierzchni.
Nie przekraczać podanych maksymalnych pojemności.
Urządzenie nie jest przeznaczone do użytku przez osoby (w
tym dzieci) o obniżonej sprawności fizycznej, zmysłowej lub
umysłowej lub nie mające doświadczenia ani wiedzy na temat
jego zastosowania, chyba że korzystają z urządzenia pod
nadzorem osoby odpowiedzialnej za ich bezpieczeństwo lub
otrzymały od tej osoby instrukcje dotyczące obsługi
urządzenia.
Dzieci należy nadzorować i nie dopuszczać, by bawiły się
urządzeniem.
Urządzenie jest przeznaczone wyłącznie do zgodnego z
przeznaczeniem użytku domowego. Firma Kenwood nie ponosi
odpowiedzialności za wypadki i uszkodzenia powstałe podczas
niewłaściwej eksploatacji urządzenia lub w wyniku
nieprzestrzegania niniejszej instrukcji.
Niezgodne z przeznaczeniem użycie robota / miksera może
spowodować urazy.
przed podłączeniem do sieci
Sprawdzić, czy napięcie sieciowe odpowiada danym
znamionowym podanym na spodzie obudowy urządzenia.
Urządzenie spełnia wymogi dyrektywy Wspólnoty Europejskiej
nr 2004/108/WE, dotyczącej kompatybilności
elektromagnetycznej oraz rozporządzenia WE nr 1935/2004 z
dnia 27 października 2004 r., dotyczącego materiałów i
wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
przed użyciem urządzenia po raz pierwszy
1 Zdjąć opakowanie urządzenia wraz z plastykowymi
ochraniaczami noży. Należy uważać, gdyż noże i tarcze
tnące są bardzo ostre. Ochraniacze te należy wyrzucić, gdyż
służą one tylko do ochrony ostrzy podczas produkcji i
transportu.
2 Umyć części (patrz “czyszczenie”).
3 Nadmiar kabla umieścić z tyłu urządzenia.
oznaczenia
malakser
korpus
wyjmowalny wałek napędzający
miska
pokrywka
podajnik
popychacze
blokady bezpieczeństwa
miejsce na kabel
regulator szybkości
mikser
zatyczka otworu do napełniania
pokrywka
zbiornik
uszczelka
podstawa z nożami
dodatkowe wyposażenie
Nie wszystkie niżej wymienione części mogą być dołączone do
kompletu Twojego robota kuchennego. Lista części w
zależności od modelu.
zespół noży tnących
narzędzie do zagniatania ciasta
podwójna metalowa trzepaczka z przekładnią
osłona maxi-blend
tarcza do krojenia na grube plasterki/siekania zgrubnego
tarcza do krojenia na cienkie plasterki/siekania na drobno
tarcza do siekania cienkich frytek
tarcza do rozcierania
wyciskacz do cytrusów
młynek
miska mini-malaksera
karuzelowe łącze na nasadki KENSTORE™
32
Przed przyståpieniem do czytania instrukcji prosimy roz¢o¯yç pierwszå stronë z ilustracjami
Polski
jak używać malaksera
1 Zamocowaç od¢åczalny trzonek do zespo¢u napëdowego .
2 Umieścić miskę rączką do tyłu i przekręcić zgodnie z ruchem
wskazówek zegara, aż się zablokuje .
3 Założyć na wałek wybrane narzędzie.
Zawsze przed włożeniem składników umieścić miskę i
narzędzie na urządzeniu.
4 Założyć pokrywkę tak, aby czubek wałka znajdował się w
centrum pokrywki.
Nie należy używać pokrywki do włączania /wyłączania
urządzenia; używać tylko regulatora prędkości.
5 Włącz i wybierz szybkość
Urządzenie nie będzie działać, gdy miska i pokrywka nie
są dobrze założone.
Do pracy przerywanej należy używać przycisku pracy
impulsowej (P). W trybie pracy impulsowej urządzenie pracuje
tak długo, jak wciśnięty jest przycisk.
6 Aby zdjąć pokrywkę, narzędzia i miskę, należy powtórzyć
powyższą procedurę w odwrotnej kolejności.
Przed zdjęciem pokrywki wyłączyć urządzenie.
ważne
Urządzenie nie nadaje się do kruszenia i mielenia ziaren kawy
ani do mielenia cukru na puder.
Dodając esencję migdałową lub inne aromaty należy uważać,
aby nie dotykały części plastikowych, gdyż mogą powodować
jego trwałe zabarwienie.
jak używać nasadki miksującej
1 Założyć pierścień uszczelniający na zespół noży tnących ,
sprawdzając poprawność umieszczenia uszczelki.
W przypadku uszkodzenia lub nieprawidłowego założenia
uszczelki nastąpi wyciek cieczy.
2 Wkręcić naczynie na zespół noży tnących.
3 Umieścić składniki w naczyniu.
4 Umieścić zakrywkę wlewu na pokrywie, a następnie dokręcić.
5 Wkręcić pokrywę w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek
zegara, aż zaskoczy na naczyniu.
6 Umieścić nasadkę miksującą na zespole napędowym i obrócić,
aż zaskoczy .
7 Ustawić odpowiednią prędkość lub sterować przy użyciu
przycisku pracy impulsowej.
Przed miksowaniem trzeba dać ostygnąć płynom do
temperatury pokojowej.
wskazówki
Podczas przygotowywania majonezu umieścić w przystawce
miksującej wszystkie składniki z wyjątkiem oleju. Następnie,
przy pracującym urządzeniu, wlać olej przez zakrywkę wlewu i
pozwolić, aby się wymieszał.
Mieszaniny o gęstej konsystencji (np. pasztety i dipy) mogą
wymagać wyskrobania. W razie napotkania trudności przy
miksowaniu dodać więcej płynu.
Przy kruszeniu lodu użyć przycisku pracy impulsowej w trybie
krótkich cykli pracy przerywanej.
Aby wydłużyć żywotność nasadki miksującej, nigdy nie
uruchamiać jej na dłużej niż 60 sekund. Wyłączyć zaraz po
uzyskaniu pożądanej konsystencji.
Nie miksować przypraw korzennych, gdyż spowodują one
uszkodzenie plastikowej powierzchni.
Urządzenie nie uruchomi się, jeśli nasadka miksująca zostanie
nieprawidłowo zamontowana.
Nie umieszczać suchych składników w przystawce miksującej
przed jej włączeniem. W razie potrzeby pociąć wcześniej
składniki na kawałki, zdjąć zakrywkę wlewu, a następnie, przy
pracującym urządzeniu, kolejno je dodawać.
Nie wykorzystywać nasadki miksującej w charakterze
pojemnika do przechowywania. Przed i po użyciu nasadka
miksująca powinna być opróżniona.
Nigdy nie miksować więcej niż 1 1/2 litra cieczy (mniej w
przypadku pieniących się cieczy, takich jak koktajle mleczne).
33
wybór ustawienia prędkości dla poszczególnych funkcji
Narzędzie/nasadka Funkcja Prędkość Maksymalna objętość
Zespół noży tnących Jednostopniowe ciasto w proszku 1 – 2 Całkowita waga 1,5 kg
Ciasto – ucieranie tłuszczu z mąką 2 Waga mąki 340 g
Dodanie wody w celu połączenia składników ciasta 1 – 2
Siekanie/przecieranie/pasztety 2 Waga mięsa 600g
Zespół noży tnących z osłoną Zupy – rozpocząć przy małej prędkości i 1 – 2 1,5 litra
maxi-blend zwiększać do ustawienia 2
Trzepaczka Białka jaj 2 Białka z 6 jaj
Jaja z cukrem do biszkoptów bez tłuszczu 2
Śmietana 1 – 2 500 ml
Narzędzie do zagniatania ciasta Mieszanki z drożdżami 2 600 g
Tarcze – krojenie na plasterki/ Twarde produkty, takie jak marchewka, twardy ser 2
siekanie/krojenie frytek Bardziej miękkie produkty, takie jak ogórki 1
i pomidory
Tarcza do rozcierania Parmezan, ziemniaki na kopytka 2
Wyciskacz do cytrusów Owoce cytrusowe 1
Miska mini-malaksera i zespół Wszystkie zastosowania 2 200 g
noży tnących
Nasadka miksująca Wszystkie zastosowania 2 1,5 litra
Młynek Wszystkie zastosowania 2
jak używać dodatkowego wyposażenia
nóż/ narzędzie do wyrabiania ciasta
Nóż jest narzędziem najbardziej wszechstronnym ze
wszystkich. Konsystencja po przerobie
będzie zależała od długości czasu
obróbki.
Aby otrzymać twardszą konsystencję,
należy używać przycisku pracy
impulsowej.
Noża można używać do
przygotowywania ciast, siekania
surowego i goto-wanego mięsa,
warzyw, orzechów, pasztetów, sosów,
rozdrabniania zup, a także do kruszenia
biszkoptów i suchego chleba. Jeśli w
zestawie nie ma załączonego narzędzia
do wyrabiania ciasta, można użyć do
tego celu noża.
Do wyrabiania ciasta drożdżowego
używać specjalnego narzędzia.
wskazówki
nóż
Przed przetwarzaniem pociąć mięso, chleb, warzywa na kostki
o wielkości ok. 2cm (3/4 cala).
Biszkopty połamać na kawałki i dodawać, gdy urządzenie
pracuje.
Przy przygotowywaniu ciasta dodawać tłuszcz wprost z
lodówki pokrojony na 2-cm kostki.
Uważać, aby nie przetwarzać zbyt długo.
narzędzie do ciasta
Umieścić suche składniki w misce i poprzez podajnik dodać
płyny podczas pracy urządzenia. Przetwarzać aż do
otrzymania gładkiej elastycznej kuli (60-90 sekund).
Ponownie wyrabiać tylko ręcznie. Nie zaleca się ponownego
wyrabiania w misce, gdyż urządzenie może wpaść w drgania.
trzepaczka podwójna z
przekładnią
Należy używać jej tylko do lekkich mieszanek, jak białka,
śmietana, mleko zagęszczone i do ubijania jajek z cukrem do
biszkoptów bez tłuszczu. Cięższe
mieszanki, jak tłuszcz i mąka, mogą
zniszczyć trzepaczkę.
jak używać trzepaczki
1 Umieścić wałek napędzający i miskę na
korpusie.
2 Oba bijaki włożyć dobrze do głowicy
napędzającej .
3 Założyć trzepaczkę, ostrożnie
przekręcając, aż zaskoczy na wałku
napędzającym.
4 Dodać składniki.
5 Założyć pokrywkę tak, aby koniec wałka
znajdował się w centrum pokrywki.
6 Włączyć urządzenie.
ważne
Trzepaczka nie nadaje się do przygotowywania
jednostopniowych ciast w proszku ani do ucierania tłuszczu i
cukru, a użycie do tego celu tej trzepaczki doprowadzi do jej
uszkodzenia. Do przygotowywania ciasta należy zawsze
używać zespołu noży tnących.
wskazówki
Najlepsze rezultaty można osiągnąć wtedy, gdy jajka mają
temperaturę pokojową.
Miska i bijaki powinny być czyste przed każdym ubijaniem.
osłona maxi-blend
Podczas mieszania płynów należy
używać wraz z nożem osłony maxi-
blend. Pozwala to na zwiększenie
objętości płynu z 1 l do 1,5 l, zapobiega
wylewaniu się płynów i poprawia
wydajność noża.
1 Umieścić wałek napędzający i miskę na
korpusie.
2 Przymocować nóż.
3 Włożyć składniki, które mają być
przetwarzane.
4 Założyć osłonę nad nożem i oprzeć ją na
występie wewnątrz miski . Nie
naciskać na osłonę, przytrzymywać
za środkowy uchwyt.
5 Założyć pokrywkę i włączyć urządzenie.
tarcze krojące/siekające
tarcze obustronne krojące /siekające
– grube
cienkie
Strony siekającej należy używać do
serów, marchewki, ziemniaków i
żywności o podobnej konsystencji.
Strony krojącej należy używać do serów,
marchewki, ziemniaków, kapusty,
ogórków, cukini, buraczków i cebuli.
tarcza do drobnego siekania (styl
Julienne)
Służy do siekania: ziemniaków na frytki
(francuski styl Julienne), twardych
składników do sałatek, do dekorowania
potraw, zapiekanek oraz do siekania
warzyw (np. marchewki, rzepy, cukini,
ogórków).
Tarcza drobna
Do tarcia parmezanu i ziemniaków na knedle.
bezpieczeństwo
Nigdy nie zdejmować pokrywki zanim tarcza tnąca nie
zatrzyma się całkowicie.
Obchodzić się ostrożnie z tarczami, gdyż są bardzo ostre.
34
mu
l
ti
pr
o
jak używać tarczy tnących
1 Umieścić wałek napędzający i miskę
na korpusie.
2 Trzymając tarczę za środkowy
uchwyt umieścić ją na wałku
odpowiednią stroną do góry
.
3 Założyć pokrywkę.
4 Wybrać odpowiedni rodzaj
podajnika. W popychaczu znajduje
się mniejszy podajnik służący do
przetwarzania pojedynczych lub
cienkich składników.
Aby użyć mniejszego podajnika,
należy najpierw włożyć do
podajnika większy popychacz.
Aby użyć większego podajnika, należy użyć obu popychaczy
razem.
5 Włożyć do podajnika żywność.
6 Włączyć urządzenie i płynnie popychać żywność – nigdy nie
wkładać do podajnika palców.
wskazówki
Używać świeżych składników
Nie krajać żywności zbyt drobno. Napełnić większy podajnik
prawie do pełna. Zapobiegnie to rozsypywaniu się żywności.
Ewentualnie można użyć mniejszego podajnika.
Przy używaniu tarczy siekającej należy umieścić składniki
poziomo.
Przy krojeniu lub siekaniu żywność włożona pionowo daje
mniejsze kawałki niż żywność ułożona poziomo .
Zawsze po przetwarzaniu pozostanie pewna ilość odpadów na
tarczy lub w misce.
wyciskacz do cytrusów
Należy używać go do
wyciskania soku z owoców
cytrusowych, np. z pomarańczy,
cytryn, limonek i grejpfrutów.
stożek
sitko
jak używać
wyciskacza do
cytrusów
1 Umieścić wałek napędzający i
miskę na korpusie.
2 Umieścić sitko w misce tak, aby
jego rączka zablokowała się
bezpośrednio nad rączką miski
.
3 Umieścić stożek na wałku
napędzającym przekręcając go tak, aby opadł całkowicie na
dół .
4 Przeciąć owoc na połowę. Włączyć urządzenie i przyciskać
połówkę owocu do stożka.
Wyciskacz do owoców nie będzie działał, jeśli sitko nie
jest dobrze założone.
młynek
Używaj młynka do mielenia przypraw ziołowych,
orzechów i kawy.
zespó¢ no¯y
uszczelka
s¢oik
wieczko z sitkiem
bezpieczeństwo
Nigdy nie zakładaj zespołu ostrzy na korpus
bez założonego słoika.
Nigdy nie odkrëcaj s¢oika, gdy m¢ynek jest
za¢o¯ony na korpusie.
Nie dotykaj ostrych brzeszczotów. Trzymaj
zespó¢ ostrzy z dala od dzieci.
Nigdy nie demontować młynka zanim ostrza nie
przestaną wirować.
uwaga
Aby zapewnić sobie długoletnie użytkowanie
młynka, nigdy nie włączaj go na dłużej, niż 30
sekund. Wyłącz natychmiast po uzyskaniu
żądanej konsystencji.
Nie przerabiaj przypraw korzennych, gdy¯ mogå
one uszkodziç tworzywo sztuczne.
Urządzenie się nie włączy, jeśli młynek będzie
niewłaściwie założony.
U¯ywaj wy¢åcznie do produktów suchych.
35
multi
pro
multi
pr
o
mul
ti pro
jak u¯ywaç m¢ynka
1 W¢ó¯ sk¢adniki do s¢oika nape¢niajåc
nie wiëcej, ni¯ do po¢owy.
2 Za¢ó¯ gumowå uszczelkë w zespole
ostrzy.
3 Obróç zespó¢ ostrzy spodem do
góry. W¢ó¯ go do s¢oika, ostrzami do
do¢u.
4 Nakrëç podstawkë na s¢oik, dobrze
dociågajåc w palcach.
5 Umieścić młynek na zespole
napędowym i obrócić, aż zaskoczy
.
6 Załącz prędkość maksymalną, względnie używaj pracy
impulsowej.
7 Po zmieleniu na miejsce zespo¢u ostrzy mo¯na za¢o¯yç
wieczko z sitkiem i posypywaç ze s¢oika,
Wieczko z sitkiem nie jest hermetycznie szczelne.
wskazówki
Przyprawy ziołowe najlepiej się mielą, gdy są czyste i suche.
miska mini-malaksera
Miska mini-malaksera służy do
siekania ziół i przetwarzania
niewielkich ilości składników,
takich jak mięso, cebula,
orzechy, majonez, warzywa,
puree, sosy i pokarm dla
niemowląt.
zespół noży tnących miski
mini-malaksera
miska mini-malaksera
jak używać miski
mini-malaksera
1 Założyć wałek napędzający i
miskę na zespół napędowy.
2 Założyć miskę mini-malaksera,
uważając, aby żebra wewnątrz
kominka mniejszej miski
weszły w wycięcia kominka
dużej miski .
3 Założyć zespół noży tnących
na wałek napędowy .
4 Dodać składniki do
przetworzenia.
5 Założyć pokrywę i włączyć mikser.
bezpieczeństwo
Nigdy nie demontować pokrywy zanim ostrza nie przestaną
wirować.
Ostrza zespołu noży tnących są bardzo ostre, dlatego należy
zawsze obchodzić się z nimi ze szczególną ostrożnością.
ważne
Nie miksować przypraw korzennych, gdyż spowodują one
uszkodzenie plastikowej powierzchni.
Nie miksować twardych produktów, takich jak ziarna kawy,
kostki lodu lub czekolady, gdyż mogą one spowodować
uszkodzenie ostrzy.
wskazówki
Zioła najlepiej mleć, gdy są czyste i suche.
Podczas miksowania ugotowanych składników w celu
sporządzenia pokarmu dla niemowląt należy zawsze dodać
niewielką ilość płynu.
Przed rozpoczęciem mielenia takie produkty, jak mięso, chleb
i warzywa, należy pokroić w kostkę o boku około 1-2 cm.
Podczas przygotowywania majonezu dodać olej przez
podajnik.
karuzelowe łącze na nasadki
KENSTORE™
Malakser jest dostarczany z karuzelowym łączem do
przechowywania nasadek, która mieści się wewnątrz
pojemnika.
jak używać karuzelowego łącza na
nasadki
1 Zamontować zespół noży tnących w pojemniku.
2 Następnie zamontować trzepaczkę, tarcze i osłonę w
karuzelowym łączu na nasadki .
3 Zamocować karuzelowe łącze na nasadki nad zespołem noży
tnących i umieścić pokrywę malaksera na górze .
36
multi pro
multi pro
multi pro
pielęgnacja i czyszczenie
Zawsze przed czyszczeniem należy wyłączać urządzenie i
wyjmować wtyczkę.
Ostrożnie obchodzić się z nożami i tarczami, gdyż są bardzo
ostre.
Niektóre rodzaje żywności mogą barwić plastik. Jest to
normalne zjawisko i nie ma wpływu na plastik ani na smak
potrawy. Aby usunąć zabarwienie, przetrzeć plastik szmatką
zamoczoną w oleju roślinnym.
korpus z silnikiem
Wytrzeć wilgotną szmatką i
osuszyć. Na blokadzie
zabezpieczającej nie mogą
znajdować się resztki żywności.
Nadmiar kabla należy umieścić z
tyłu urządzenia.
mikser/młynek
1 Przed odkręceniem od zespołu
ostrzy opróżnij dzbanek/słoik.
2 Zmywaj ręcznie dzbanek/słoik.
3 Zdjąć i umyć uszczelki.
4 Nie dotykać ostrych noży – wyczyścić je szczoteczką w
gorącej wodzie z płynem, a następnie opłukać pod bieżącą
wodą. Nie zanurzać podstawy z nożem w wodzie.
5 Położyć je odwrócone, aby wyschły.
trzepaczka
Wyjąć bijaki z głowicy delikatnie je pociągając. Umyć je w
ciepłej wodzie z płynem.
Przetrzeć głowicę wilgotną szmatką i osuszyć. Nie zanurzać
jej w wodzie.
inne części
Umyć ręcznie i osuszyć.
Alternatywnie można je umyć na górnej półce w zmywarce do
naczyń. Zaleca się krótki program o niskiej temperaturze.
serwis i punkty obsługi klienta
Ze względów bezpieczeństwa uszkodzony przewód musi
zostać wymieniony przez pracownika firmy KENWOOD lub
upoważnionego przez firmę KENWOOD zakładu naprawczego.
Pomocy w zakresie:
użytkowania urządzenia lub
czynności serwisowych bądź naprawczych
udziela punkt sprzedaży, w którym zakupiono urządzenie.
Zaprojektowała i opracowała firma Kenwood w Wielkiej
Brytanii.
Wyprodukowano w Chinach.
UWAGI DOTYCZĄCE PRAWIDŁOWEGO USUWANIA
PRODUKTU, ZGODNIE Z WYMOGAMI DYREKTYWY
WSPÓLNOTY EUROPEJSKIEJ 2002/96/WE.
Po zakończeniu okresu użytkowania produktu nie wolno
wyrzucać razem z innymi odpadami komunalnymi.
Należy go dostarczyć do prowadzonego przez władze miejskie
punktu zajmującego się segregacją odpadów lub zakładu
oferującego tego rodzaju usługi.
Osobne usuwanie sprzętu AGD pozwala uniknąć szkodliwego
wpływu na środowisko naturalne i zdrowie ludzkie, wynikającego
z nieodpowiedniego usuwania tego rodzaju sprzętu, oraz
umożliwia odzyskiwanie materiałów, z których sprzęt ten został
wykonany, a w konsekwencji znaczną oszczędność energii i
zasobów naturalnych. O konieczności osobnego usuwania
sprzętu AGD przypomina umieszczony na produkcie symbol
przekreślonego pojemnika na śmieci.
37
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70

Kenwood FP723 Instrukcja obsługi

Typ
Instrukcja obsługi