Electrolux EOB9851ZOZ Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
Skrócona instrukcja
2 3 4 5 61 7 8 9 10 11
Pole czujnika
1. Wyświetlacz
2. Włączanie/Wyłączanie
3. Funkcje pieczenia lub funkcja
VarioGuide
4. Przycisk menu głównego –
otwiera menu główne
5. Wybór temperatury
6. Ulubione
7. Strzałka w górę
8. Strzałka w dół
9. Godzina i dodatkowe funkcje
10. Minutnik
11. OK
Funkcje pieczenia
VarioGuide
Nacisnąć jednokrotnie, aby włączyć
menu Funkcje pieczenia lub funkcję
VarioGuide. Nacisnąć i przytrzymać
przez 3 sekundy, aby włączyć lub
wyłączyć oświetlenia piekarnika.
szybkie nagrzewanie
Nacisnąć i przytrzymać przez 3
sekundy, aby włączyć lub wyłączyć
funkcję szybkiego nagrzewania.
Włączanie/Wyłączanie
Nacisnąć jednokrotnie, aby
włączyć urządzenie.
Ulubione
Nacisnąć jednokrotnie, aby
otworzyć menu Ulubione. Nacisnąć
i przytrzymać przez 3 sekundy, aby
zapisać włączoną funkcję w menu
Ulubione.
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15140°C
16:30
00:15140°C
0:00
16:30
0:30
17:00
. . .
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Termoobieg (niska temp.)
Górna/dolna grzałka
Potrawy mrożone
Grill
Szybki grill
Turbo grill
Grzałka dolna
Rozmrażanie
Termoobieg + para
Zapiekanki
Chleb
Pieczenie parowe
Mała wilgotność
Średnia wilgotność
Duża wilgotność
Gotowanie na parze
Specjalne
Podtrzymywanie temp.
Podgrzewanie talerzy
Pasteryzowanie
Suszenie
Funkcja Jogurt
Wyrastanie ciasta
Regeneracja
Termoobieg
Termoobieg
Pizza
Gotowanie na parze
Czas
Czas
Blokada panelu
Ustaw + start
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Gotowanie na parze
Pizza
Funkcje pieczenia
....
....
....
Pieczenie SousVide
SousVide VarioGuide
SousVide
VarioGuide
Ryba/Owoce morza
Ryba
Ryba pieczona
Ryba/Owoce morza Ryba
Ryba pieczona
Drób Łosoś
Paluszki rybne
Przystawki Małże
Pstrąg
Przystawki
Małże
Pstrąg
Drób
Łosoś
Paluszki rybne
Kategorie potraw
w ramach funkcji
VarioGuide
Ryba/Owoce morza
Drób
Mięso
Potrawy z piekarnika
Pizza/Quiche
Ciasto/Ciastka
Chleb/bułki
Warzywa
Sosy angielskie/Terriny
Przystawki
Kategorie potraw w ramach funkcji
SousVide VarioGuide
Ryba/Owoce morza
Drób
Mięso
Warzywa
Owoce
Pełna lista potraw dostępnych w ramach funkcji VarioGuide znajduje się w instrukcji obsługi.
Nacisnąć dwukrotnie
VarioGuide
0:00-23:59
0:00
16:30
VarioGuide
Pieczenie SousVide
Pieczenie SousVide
Pieczenie SousVide
Funkcje pieczenia
Przepisy
Przepisy dla programów automatycznych dostępnych w tym urządzeniu można znaleźć na naszej witrynie internetowej. Aby znaleźć odpowiednią
książkę kucharską, należy sprawdzić numer produktu podany na tabliczce znamionowej umieszczonej na obramowaniu komory piekarnika.
Ryba/Owoce morza
Ryba/Owoce morza
Sztoksz
Sztoksz
Filet wołowy
Drób
Drób
Filet rybny
Filet rybny
Pierś kurczaka
Pieczenie z menu
Nadziewane kalmary
Nadziewane kalmary
Powrót
Pieczenie z menu
Blokada panelu
Czas
Ustaw + start
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Naciśnij OK, aby włączyć
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
VarioGuide Pieczenie SousVide
Pieczenie SousVide Ulubione
867303165-A-432014
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOB9851ZOZ Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi