Spis treści
4
Aktywna deska do prasowania ........................................................................... 37
Funkcja zasysania .......................................................................................... 37
Funkcja nadmuchu ......................................................................................... 37
Automatyczne włączanie/wyłączanie............................................................. 37
Funkcja pamięci ............................................................................................. 37
Ogrzewana powierzchnia prasowania............................................................ 37
Steamer .............................................................................................................. 39
Podłączanie steamera ......................................................................................... 39
Stosowanie steamera.......................................................................................... 41
Nakładka szczotkowa.......................................................................................... 42
Zakładanie nakładki szczotkowej................................................................... 42
Zdejmowanie nakładki szczotkowej............................................................... 42
Wyłączanie urządzenia prasującego ............................................................... 43
Składanie............................................................................................................ 44
Ustawianie deski do prasowania na najniższą wysokość roboczą..................... 44
Składanie deski do prasowania........................................................................... 45
Odłączanie węża parowego ................................................................................ 46
Przechowywanie żelazka..................................................................................... 46
Chowanie steamera............................................................................................. 46
Opróżnianie zbiornika wody ................................................................................ 47
Przechowywanie urządzenia prasującego........................................................... 47
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 48
Automatyczne płukanie....................................................................................... 48
Przygotowanie płukania ................................................................................. 48
Opróżnianie szuflady na wodę resztkową ...................................................... 48
Odkamienianie..................................................................................................... 49
Zapowiedź odkamieniania.............................................................................. 50
Wcześniejsze uruchamianie odkamieniania ................................................... 51
Proces odkamieniania .................................................................................... 51
Czyszczenie obudowy......................................................................................... 58
Czyszczenie stopy żelazka.................................................................................. 58
Czyszczenia lub wymiana pokrowca deski do prasowania ................................ 59
Czyszczenie filtra wody ....................................................................................... 60
Wyjmowanie zbiornika wody.......................................................................... 60
Wyposażenie dodatkowe.................................................................................. 64
Wyposażenie ....................................................................................................... 64
Nakładka zapobiegająca przywieraniu........................................................... 64
Profesjonalny pokrowiec na deskę do prasowania (APIB003) ...................... 64
Steamer .......................................................................................................... 64