Whirlpool AMW 575 IX Program Chart

Typ
Program Chart

Ten podręcznik jest również odpowiedni dla

AMW 576AMW 575
PL
PODRĘCZNY PRZEWODNIK
PANEL STEROWANIA
WYŚWIETLACZ CYFROWY
Wyświetlacz zawiera zegar 24 go-
dzinny i symbole oznaczeń.
P
RZYCISK “STOP
Nacisnąć krótko, aby zatrzy-
mać lub wyzerować dowolną
funkcję kuchenki.
PRZYCISK “<< umożliwia powrót
do poprzedniej części sekwen-
cji ustawiania w celu zmiany tego
ustawienia przed rozpoczęciem
procedury gotowania.
Przycisk “OK” umożliwia zatwierdze-
nie wyboru i automatyczne przejście
do następnego ustawienia, które
należy ustawić przed rozpoczęciem
procedury gotowania.
ABY PRZERWAĆ LUB ZATRZYMAĆ GOTOWANIE
ABY WSTRZYMAĆ PROCES GOTOWANIA
Gotowanie można wstrzymać
otwierając drzwi, aby spraw-
dzić, odwrócić lub wymiesz
potrawę. Ustawienia kuchenki są
zachowywane w pamięci przez 10 minut.
ABY KONTYNUOWAĆ PROCES GOTOWANIA
Należy zamknąć drzwi i JEDEN RAZ na-
cisnąć przycisk “Start. Gotowanie będzie
kontynuowane od momentu wstrzymania.
DWUKROTNE naciśnięcie przycisku “Start”
przedłuża czas gotowania o 30 sekund.
A
BY PRZERWAĆ PROCES GOTOWANIA
Należy wyjąć potrawę, zamknąć drzwi i
nacisnąć przycisk “STOP”.
S
YGNAŁ AKUSTYCZNY KUCHENKI będzie sygnalizował co
minutę, przez 10 minut, że gotowa-
nie zostało zakończone. Aby wyłą-
czyć sygnał, należy nacisnąć przycisk
“STOP” lub otworzyć drzwi.
UWAGA: Należy pamiętać, że jeśli po zakończeniu
procesu gotowania drzwi zostaną otwarte, a na-
stępnie zamknięte, to ustawienia pozostaną za-
chowane tylko przez 60 sekund.
P
RZYCISK “JET START” (SZYBKI START)
Należy użyć do rozpoczęcia procesu goto-
wania lub przywołania funkcji Jet Start.
POKRĘTŁO WIELOFUNKCYJNE umożliwia wybór różnych funkcji.
FUNKCJA OPIS
Oczekiwanie 24 godzinny zegar, pusty wyświetlacz i minutnik kuchenny
Mikrofale Gotowanie i podgrzewanie za pomocą mikrofal
Crisp (Zarumienianie) Zarumieniania potraw na cieście jak, np. pizza i zapiekanki
Grill Zarumienianie za pomocą grilla
Turbo grill Grillowanie
Turbo grill + MF Gotowanie za pomocą grilla i mikrofal
Termoobieg Pieczenie za pomocą gorącego powietrza
Termoobieg + MF Pieczenie za pomocą gorącego powietrza i mikrofal
Szybkie podgrz Wstępne nagrzanie pustej kuchenki przed zastosowaniem
termoobiegu
6th Steam Gotowanie na parze
Jet Defrost Szybkie rozmrażanie.
6th Odgrzanie Automatyczne odgrzewanie
Ustawienie Zmiana różnych ustawień
Tryb asystenta Gotowanie z asystą menu
POKRĘTŁO REGULACYJNE umożliwia regulację różnych funkcji.
FUNKCJA PRZEKRĘCIĆ, ABY USTAWIĆ
Czuwanie (pozycja 0) Minutnik kuchenny (Timer)
Mikrofale Moc mikrofal i czas gotowania
Crisp (Zarumienianie) Czas gotowania
Grill Czas gotowania
Turbo grill Czas gotowania
Turbo grill + MF Moc mikrofal i czas gotowania
Termoobieg Temperatura i czas gotowania
Termoobieg + MF Temperatura, moc mikrofal i czas gotowania
Szybkie podgrz Temperatura
6th Steam Czas gotowania na parze
Jet Defrost Klasa potrawy i waga
6th Odgrzanie Stan potrawy
Ustawienie Język, zegar, jasność, kontrast i sygnał akustyczny
Tryb asystenta Kategoria potrawy, klasa potrawy, waga, ilość, stan potrawy i
czas
AMW 576AMW 575
PL
4619- 694- 64871
PODRĘCZNY PRZEWODNIK
WYBIERANIE MOCY MIKROFAL
ZALECANA WAGA DLA FUNKCJI JET DEFROST
WAGA NETTO MUSI mieścić się pomiędzy 250 - 600 g
w przypadku korzystania z tej funkcji.
NALEŻY UŻYĆ TEJ FUNKCJI w przypadku odgrzewania
gotowych potraw zamrożonych, schłodzonych
lub o temperaturze pokojowej.
Funkcja ta służy WYŁĄCZNIE do rozmrażania.
Funkcja “Jet Defrost” może być używana do
bardzo szybkiego rozmrażania zamrożonej
żywności należącej do niżej podanych kategorii.
Należy użyć funkcji rozmrażania w trybie
ręcznym dla innych potraw lub wag, które nie
znajdują się poniżej.
UWAGA
Aby osiągnąć doskonałe wyniki NALEŻY:
Podać, z największą dokładnością, WAGĘ wy-
branej potrawy.
Obrócić potrawę, gdy kuchenka o to poprosi.
ZALECANE WAGI DLA 6
TH
ODGRZANIE
STAN POTRAWY
FUNKCJA “STAN POTRAWY” JEST DOSTĘPNA WYŁĄCZNIE DLA FUNKCJI “6TH ODGRZANIE” I “TRYB
ASYSTENTA.
D
LA POWYŻSZYCH FUNKCJI, ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ wyboru
osobistej kontroli końcowego wyniku za pomo
funkcji “Dostosowanie stanu potrawy. Funkcja
ta umożliwia osiągnięcie wyższej lub niższej tem-
peratury końcowej w porównaniu z domyślnym
ustawieniem standardowym.
KUCHENKA AUTOMATYCZNIE WYBIERZE DOMYŚLNE USTAWIENIE.
To ustawienie zazwyczaj daje najlepszy efekt. Lecz,
jeśli podgrzana potrawa jest zbyt gorąca lub zimna
do natychmiastowego spożycia, można łatwo do-
stosować to przed kolejnym użyciem tej funkcji.
Dokonuje się tego przez wybranie poziomu stanu
potrawy za pomocą pokrętła regulacyjnego tuż po
naciśnięciu przycisku “Start.
U
WAGA:
STAN POTRAWY można ustawić bądź wyregulować
wyłącznie w ciągu pierwszych 20 sekund pracy
urządzenia.
W ODNIESIENIU DO ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, KTÓRE NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE W TABELI ORAZ, jeśli waga jest mniej-
sza lub większa niż zalecana, należy postępować zgodnie z instrukcją “Gotowania i podgrzewania za
pomocą mikrofal”, a do rozmrażania ustawić moc 160 W.
MIĘSO (100 g - 2 kg) Mięso mielone, kotlety, steki lub pieczenie.
DRÓB (100 g - 3 kg) Kurczak w całości, w kawałkach lub fi lety.
RYBY (100 g - 2 kg) Całe steki lub fi lety.
WARZYWA (100 g - 2 kg) Mieszane warzywa, groszek, brokuły itp.
CHLEB (100 g - 2 kg) Bochenek, bułki lub rogale.
POZIOM
EFEKT
Stan potrawy +2
DAJE NAJWYŻSZĄ TEMPERATURĘ
KOŃCOWĄ
Stan potrawy +1
DAJE WYŻSZĄ TEMPERATURĘ
KOŃCOWĄ
Stan potrawy 0
DOMYŚLNE USTAWIENIE STANDAR-
DOWE
Stan potrawy -1 DAJE NIŻSZĄ TEMPERATURĘ KOŃCOWĄ
Stan potrawy -2
DAJE NAJNIŻSZĄ TEMPERATURĘ
KOŃCOWĄ
TYLKO MIKROFALE
M
OC SUGEROWANE ZASTOSOWANIE:
900 W
P
ODGRZEWANIE NAPOJÓW, wody, rzadkich zup, kawy, herbaty lub innych produktów o dużej za-
wartości wody. Jeśli produkt zawiera jaja lub masy kremowe, należy wybrać mniejszą moc.
750 W G
OTOWANIE WARZYW, mięsa, itp.
650 W G
OTOWANIE ryb.
500 W
G
OTOWANIE wymagające dużej dokładności, np. sosów z dużą zawartością białka, potraw,
których głównymi składnikami są jaja i ser oraz do dogotowywania potraw duszonych.
350 W G
OTOWANIE GULASZU, roztapianie masła.
160 W R
OZMRAŻANIE. Zmiękczanie masła, sera.
90 W Z
MIĘKCZANIE lodów
TURBO GRILL + MW
M
OC SUGEROWANE ZASTOSOWANIE:
650 W G
OTOWANIE warzyw i zapiekanek
350 - 500 W G
OTOWANIE drobiu i lasagne
160 - 350 W
G
OTOWANIE ryb i mrożonych zapie-
kanek
160 W G
OTOWANIE mięsa
90 W P
IECZENIE owoców
0 W
P
RZYRUMIENIANIE tylko w czasie
gotowania
TERMOOBIEG COMBI
M
OC SUGEROWANE ZASTOSOWANIE:
350 W
G
OTOWANIE drobiu, ryb i zapie-
kanek
160 W G
OTOWANIE pieczeni
90 W P
IECZENIE chleba i ciast
0 W
P
RZYRUMIENIANIE tylko w czasie
gotowania
AMW 576
PL
AMW 575
PODRĘCZNY PRZEWODNIK
ZALECANA WAGA I ILOŚCI DLATRYBU ASYSTENTA
KATEGORIA
POTRAWY
KLASA ŻYWNOŚCI ZALECANA ILOŚĆ AKCESORIA DO ZASTOSOWANIA
MIĘSO
P
IECZONA WOŁOWINA 800G - 1,5KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
PIECZONA WIEPRZOWINA 800G - 1,5KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
PIECZONA JAGNCINA 1KG - 1,5KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
PIECZONA CIELĘCINA 800G - 1,5KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
ŻEBERKA 700G - 1.2KG UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
KASZANKA 200G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
P
ARÓWKI, GOTOWANE 4 - 8 SZT UŻYĆ DOLNEJ CZĘŚCI GARNKA DO GOTOWANIA NA
PARZE, ZALAĆ WODĄ.
M
ROŻONE HAMBURGERY 100G - 500G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
BEKON 50G - 150G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
B
EFSZTYK 4 - 8 PORCJI NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
PIECZONY KURCZAK 800G - 1,5KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
DRÓB FILETY Z KURCZAKA, NA
PARZE
300G - 800G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
FILETY Z KURCZAKA,
SMAŻONE
300G - 1KG UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
K
AWAŁKI KURCZAKA,
SMAŻONE
400G - 1,2KG UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
RYBA W CAŁOŚCI, PIECZONA 600G - 1,2KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
RYBA W CAŁOŚCI, GOTOWANA 600G - 1,2KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
FILETY, NA PARZE 300G - 800G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
RYBY KOTLETY, SMAŻONE 300G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
KOTLETY, NA PARZE 300G - 800G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
ZAPIEKANKA MROŻONA 600G - 1,2KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
FILETY PANIEROWANE,
ZAMRONE
200G - 600G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA PODCZAS
WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
KATEGORIA
POTRAWY
KLASA ŻYWNOŚCI ZALECANA ILOŚĆ AKCESORIA DO ZASTOSOWANIA
Z
IEMNIAKI, GOTOWANE 300G - 1KG UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
(DÓŁ I POKRYWA)
ZIEMNIAKI, PIECZONE 200G - 1KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
ZIEMNIAKI ZAPIEKANKA 4 - 10 PORCJI NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
FRYTKI, ZAMROŻONE 300G - 600G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
ZIEMNIAKI KROJONE 300G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
ZAMROŻONE 300G - 800G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
MARCHEW 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
GROCH ZIELONY 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
(DÓŁ I POKRYWA)
BROKUŁY 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
KALAFIOR 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
ZAPIEKANKA MROŻONA 400G - 800G NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
WARZYWA PAPRYKA, NA PARZE 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
PAPRYKA, SMAŻONA 200G - 500G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
B
AKŁAN 300G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
KABACZEK, NA PARZE 200G - 500G UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
KUKURYDZA, KOLBA 300G - 1,0KG UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
POMIDORY 300G - 800G NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
R 100ML - 400ML UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
(DÓŁ I POKRYWA)
RYŻ ZUPY MLECZNE 2 - 4 PORCJI UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
(DÓŁ I POKRYWA)
O
WSIANKA 1 - 2 PORCJI UŻYĆ PORCELANOWEGO TALERZA
MAKARON 1 - 4 PORCJI UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
(DÓŁ I POKRYWA)
MAKARON LASAGNE 4 - 10 PORCJI NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
LASAGNE ZAMRONA 500G - 1,2KG NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
AMW 576
PL
AMW 575
4619- 694- 67721
PODRĘCZNY PRZEWODNIK
ZALECANA WAGA I ILOŚCI DLA “TRYBU ASYSTENTA
AKCESORIA
PODSTAWKA POD TALERZ OBROTOWY
SZKLANY TALERZ OBROTOWY należy stawiać
na podstawce obrotowej. Na podstaw-
ce talerza obrotowego nie naly kłaść żadnych
innych naczyń.
Zainstalować podstawkę pod talerz obrotowy
wewnątrz kuchenki.
SZKLANY TALERZ OBROTOWY
SZKLANY TALERZ OBROTOWY MUSI BYĆ UŻYWANY
zawsze, niezależnie od sposobu gotowania. Służy
on do zbierania kapiącego sosu oraz cząstek żywności,
które mogłyby zabrudzić i zaplamić wnętrze kuchenki.
Szklany talerz obrotowy należy umieścić na
jego podstawce.
TACKA DO PIECZENIA
TACKĘ DO PIECZENIA NALEŻY STOSOWAĆ wyłącznie z
wymuszonym obiegiem powietrza. Nigdy nie wolno
jej używać w połączeniu z mikrofalami.
POKRYWA
P
OKRYWA jest stosowana do przykrycia
potrawy podczas gotowania i podgrze-
wania wyłącznie za pomocą mikrofal i
pomaga w zmniejszeniu rozpryskiwa-
nia, zatrzymywaniu wilgoci potrawie oraz skróceniu
czasu podgrzewania lub gotowania.
POKRYWĘ NALEŻY STOSOWAĆ do dwupoziomowego
podgrzewania
PODSTAWKA DRUCIANA
P
ODSTAWKĘ DRUCIANĄ NALEŻY STOSOWAĆ
podczas gotowania lub pieczenia z funkcjami
Wymuszony obieg powietrza” i “Grillowanie”.
GARNEK DO GOTOWANIA NA PARZE
N
ALEŻY STOSOW GARNEK DO GOTOWANIA NA PARZE Z ZAMON-
TOWANYM FILTREM SIATKOWYM podczas gotowania pro-
duktów takich, jak ryby, warzywa i ziemniaki.
NALEŻY STOSOW GARNEK DO GOTOWANIA
NA PARZE BEZ FILTRA SIATKOWEGO podczas
gotowania produktów takich, jak ryż,
makaron i biała fasola.
G
ARNEK DO GOTOWANIA NA PARZE NALEŻY ZAWSZE
umieszczać na szklanym talerzu obrotowym.
UCHWYT DO TALERZA DO ZARU
MIENIANIA
NALEŻY UŻYW DOŁĄCZONEGO UCHWYTU DO
TALERZA DO ZARUMIENIANIA w celu wyjęcia gorące-
go talerza z kuchenki.
DANE TECHNICZNE
OGÓLNE
NA RYNKU DOSTĘPNYCH jest wiele różnorodnych akcesoriów.
Przed ich zakupem, należy upewnić się, czy nadają się do ku-
chenek mikrofalowych.
TALERZ DO ZARUMIENIANIA
U
MIEŚCIĆ ŻYWNOŚĆ BEZPOŚREDNIO NA
TALERZU DO ZARUMIENIANIA.
Zawsze używać szklanego talerza obroto-
wego jako podstawę podczas używania talerza do za-
rumieniania.
NIE WOLNO UMIESZCZAĆ ŻADNYCH NACZ na talerzu do
zarumieniania, gdyż może on się bardzo szybko
nagrzać i uszkodzić naczynie.
TALERZ DO ZARUMIENIANIA może zostać wstępnie na-
grzany przed użyciem (maks. 3 minuty). Zawsze
należy używać funkcji “Crisp” w przypadku wstęp-
nego nagrzewania talerza do zarumieniania.
NAPIĘCIE ZASILANIA 230 V/50 HZ
ZNAMIONOWY POBÓR MOCY 2800 W
BEZPIECZNIK 16 A
W
YJŚCIOWA MOC MIKROFAL 900 W
G
RILL 1600 W
TERMOOBIEG 1200 W
W
YMIARY ZEWNĘTRZNE
(WYS. X SZER. X GŁ.)
455 X 595 X 560
W
YMIARY WEWNĘTRZNE
(WYS. X SZER. X GŁ.)
210 X 450 X 420
KATEGORIA
POTRAWY
KLASA ŻYWNOŚCI ZALECANA ILOŚĆ AKCESORIA DO ZASTOSOWANIA
P
IZZA DOMOWA 2 - 6 PORCJI ROZPOCZĄĆ Z PUSTĄ KUCHENKĄ, UŻYĆ TACKI DO
PIECZENIA
PIZZA NA CIENKIM CIEŚCIE,
ZAMRONA
250G - 500G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PIZZA NA GRUBYM CIEŚCIE,
ZAMRONA
300G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PIZZA /
PLACEK
PIZZA SCHŁODZONA 200G - 500G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
Q
UICHE LORRAINE 1 WYPIEK UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
QUICHE MROŻONE 200G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PLACEK OWOCOWY, DOMOWY 1 WYPIEK UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PLACEK OWOCOWY,
ZAMRONY
300G - 800G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
DESERY J
ABŁKA PIECZONE 4 - 8 SZT NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
KOMPOTY OWOCOWE 300ML - 800ML UŻYĆ GARNKA DO GOTOWANIA NA PARZE
SUFLET 2 - 6 PORCJI NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
BOCHENEK CHLEBA 1 - 2 SZT UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
BUŁKI 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
BUŁKI MROŻONE 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
WSTĘPNIE PIECZONE BUŁKI 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
CHLEBA /
CIASTA
BUŁKI, DOMOWE 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
BABECZKI 1 WYPIEK UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
BISZKOPT 1 WYPIEK NACZYNIE DO MIKROFALÓWKI I ŻAROODPORNE
MUFFINS 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
CIASTECZKA 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
BEZY 1 WYPIEK UŻYĆ TACKI DO PIECZENIA
PRAŻONA KUKURYDZA 90G - 100G UMIEŚCIĆ TOREBKĘ NA SZKLANYM TALERZU
PRZEKĄSKI PIECZONE ORZECHY 50G - 200G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
S
KRZYDEŁKA, MROŻONE 300G - 600G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
NUGGETS, MROŻONE 250G - 600G UŻYĆ TALERZA DO ZARUMIENIANIA
(UŻYĆ PUSTEGO TALERZA DO ZARUMIENIANIA
PODCZAS WSTĘPNEGO NAGRZANIA)
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Whirlpool AMW 575 IX Program Chart

Typ
Program Chart
Ten podręcznik jest również odpowiedni dla