Electrolux EOY5851AAX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Panel sterowania
1. Włączanie/Wyłączanie
2. Funkcje pieczenia
lub gotowanie
wspomagane
3. Przycisk menu
głównego
4. Wybór temperatury
5. Program ulubiony
6. Wyświetlacz
7. Strzałka w górę
8. Strzałka w dół
9. Godzina i dodatkowe
funkcje
10. Minutnik
11. OK
12. Auto-pieczenie
Skrócona instrukcja
Włączanie/Wyłączanie
Nacisnąć jednokrotnie, aby włączyć urządzenie.
Funkcje pieczenia/
Gotowanie wspomagane
Nacisnąć jednokrotnie, aby otworzyć menu
funkcji pieczenia lub menu gotowania
wspomaganego. Nacisnąć ponownie, aby
przełączyć pomiędzy menu funkcji pieczenia
a menu gotowania wspomaganego. Nacisnąć
i przytrzymać przez 3 sekundy, aby włączyć
lub wyłączyć oświetlenie piekarnika.
Wybór temperatury
Nacisnąć i przytrzymać przez 3
sekundy, aby włączyć lub wyłączyć
funkcję szybkiego nagrzewania.
Program ulubiony
Nacisnąć jednokrotnie, aby otworzyć menu
programu ulubionego. Naciśnąć i przytrzymać
przez 3 sekundy, aby zapisać włączoną
funkcję w menu programu ulubionego.
Auto-pieczenie
1. Włączyć urządzenie.
2. Wybrać kategorię na panelu
sterowania. Na wyświetlaczu pojawią
się odpowiednie funkcje menu.
3. Postępować zgodnie z
instrukcjami na
wyświetlaczu.
30-300°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Funkcje pieczenia
Turbo grill
Termoobieg
Pizza
Turbo grill
Czas
Czas
BLOKADA PANELU
USTAW + START
PIECZENIE+UTRZYM. TEMP.
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Termoobieg
Pizza
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Pieczenie tradycyjne
Termoobieg (niska temp.)
Grzałka dolna
Pieczenie ekonomiczne
Potrawy mrożone
Grill
Szybki grill
Turbo grill
Specjalne
Chleb
Zapiekanki
Wyrastanie ciasta
Podgrzewanie talerzy
Pasteryzowanie
Suszenie
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Funkcje pieczenia
Auto-pieczenie
892948463-B-352012
Pieczenie ciast
Biszkopt
Chałka drożdżowa
Ciasto na blasze
Ciasto w foremce
Tarta
Placek/quiche
Strudel
Ciasto owocowe
Ciasta
-Bułeczki deserowe
-Słone
Chleb
-Foremka do ciasta
-Blacha do ciasta
-Placek chlebowy
Bułki
-Bułeczki obiadowe
-Bułeczki deserowe
Ciasto specjalne
-Biszkopt królowej Wiktorii
Pieczenie mięs
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Pieczeń wołowa
-Lekko wypieczone
-Średnio wypieczone
-Dobrze wypieczone
Wołowina po skandynaw.
-Lekko wypieczone
-Średnio wypieczone
-Dobrze wypieczone
Duszone mięso
Pieczeń jagnięca średnia
Pieczeń jagnięca
Karczek z dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny
Drób/ryba
Filet drobiowy
Kurczak cały
Skrzydełka kurczaka
Udka kurczaka
Indyk cały
Kaczka cała
Gęś cała
Cała ryba
Wieprzowina/cielęcina
Karczek wieprzowy
Pieczeń wieprzowa
Karczek cielęcy
Pieczeń cielęca
Produkty
gotowe
Mrożone prod. ziemniaczane
Ciasta mrożone
-Bułeczki deserowe
-Słone
Ciasta świeże
-Bułeczki deserowe
-Słone
Bułki/bagietki
-Mrożonki
-Nie mrożone
Mrożona ryba/mięso
-Zapiekana ryba
-Panierowana ryba/mięso
Mrożony placek/quiche
Dania ziemniaczane
-Mrożonki
-Produkty świeże
Makarony
-Mrożonki
-Produkty świeże
Dania z ryżem
-Mrożonki
-Produkty świeże
Dania warzywne
-Mrożonki
-Produkty świeże
Mrożony placek
Przekąski
Potrawy z
piekarnika
Zapiekanka rybna
-Gruba zapiekanka
-Cienka zapiekanka
Dania ziemniaczane
Makarony
Dania warzywne
Dania z ryżem
Dania słodkie
Sufl et
-Jedna duża forma do ciasta
-Małe foremki do ciasta
Zapiekanki
Pizza
Świeża pizza
-Gruba
-Cienka
-Calzone
Mrożona pizza
-Podpieczone
-Nie podpieczone
-Calzone
Świeża pizza podpieczona
Przekąska typu pizza
Oznaczenia i symbole
blacha do pieczenia ciasta
Ruszt
Głęboka blacha
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOY5851AAX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi