LMW-100 – INSTRUKCJA OBSŁUGI
SPIS TREŚCI
1 Wstęp ............................................................................ 4
2 Bezpieczeństwo ........................................................... 5
3 Opis funkcjonalny ........................................................ 6
3.1 Wyświetlacz ....................................................................... 6
3.2 Przyciski ............................................................................. 8
3.3 Montaż paska ..................................................................... 9
4 Pomiary ....................................................................... 10
4.1 Pomiary w trybie pojedynczym ......................................... 11
4.2 Pomiary w trybie ciągłym .................................................. 11
5 Funkcje specjalne ...................................................... 12
5.1 Podświetlenie ekranu ....................................................... 12
5.2 Zmiana jednostki pomiaru................................................. 12
5.3 Pomiar ciągły i wartości skrajne ........................................ 12
5.4 Sumowanie wyników ........................................................ 13
5.5 Pomiar powierzchni .......................................................... 13
5.6 Pomiar objętości ............................................................... 14
5.7 Wyznaczanie odległości za pomocą 2 pomiarów ....... 15
5.8 Wyznaczanie odległości za pomocą 3 pomiarów ....... 16
5.9 Pamięć wyników pomiarów ............................................... 17
6 Rozwiązywanie problemów ....................................... 17
7 Wymiana baterii ......................................................... 18
8 Czyszczenie i konserwacja ....................................... 18
9 Magazynowanie ......................................................... 18
10 Rozbiórka i utylizacja ................................................ 19
11 Dane techniczne ........................................................ 20
12 Akcesoria standardowe ............................................. 21
13 Producent ................................................................... 21