85
pl
– -
–
nacisku na popychacz przy dosuwaniu
krojonych kostek.
do krojenia.
Poziom 3 (2): gotowane ziemniaki, mar-
chewka i jaja; ogórki; banany; truskawki;
melony.
Poziom 5 (3): surowe ziemniaki i marchew;
krojenia na plastry, twarde sery, papryka,
X Rysunek D
X Rysunek E
-
nia w pozycji 2.
–
– -
wek zegara do momentu samoczyn-
nego zablokowania.
-
nia w pozycji 1.
do oporu w kierunku ruchu wskazówek
zegara.
Uwaga!
rys. E-7) nie
oznaczenie, rys. E-9
oporu w kierunku ruchu wskazówek
zegara.
sieciowego.
-
cany poziom.
-
czone do pokrojenia do otworu wsypo-
Uwaga!
- po przetworzeniu maks. 1500 gramów
produktów,
–
Wskazówki:
–
jest konieczne zdejmowanie przystawki
-
2.
–
jest konieczne czyszczenie przystawki
produkcie.
0/off.
gniazda sieciowego.
-
nym do kierunku ruchu wskazówek
z obudowy.
-
nym do kierunku ruchu wskazówek