Electrolux EOC5851ZOZ Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi

Ten podręcznik jest również odpowiedni dla

Skrócona instrukcja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pole czujnika
1. Włączanie/Wyłączanie
2. Funkcje pieczenia lub
gotowanie wspomagane
3. Przycisk menu głównego
4. Wybór temperatury
5. Ulubiony program
6. Wyświetlacz
7. Strzałka w górę
8. Strzałka w dół
9. Godzina i dodatkowe funkcje
10. Minutnik
11. OK
Funkcje pieczenia
Gotowanie wspomagane
Nacisnąć jednokrotnie lub
dwukrotnie, aby włączyć
funkcję pieczenia lub gotowania
wspomaganego. Nacisnąć i
przytrzymać przez 3 sekundy,
aby włączyć lub wyłączyć
oświetlenia piekarnika.
szybkie nagrzewanie
Nacisnąć i przytrzymać przez 3
sekundy, aby włączyć lub wyłączyć
funkcję szybkiego nagrzewania.
Włączanie/Wyłączanie
Nacisnąć jednokrotnie, aby
włączyć urządzenie.
Ulubiony program
Nacisnąć jednokrotnie, aby
otworzyć menu programu
ulubionego. Naciśnąć i
przytrzymać przez 3 sekundy,
aby zapisać włączoną funkcję w
menu programu ulubionego.
Funkcje pieczenia
30-300°C
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15140°C
16:30
00:15140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Turbo grill
Termoobieg
Pizza
Turbo grill
Czas
Czas
Blokada panelu
Ustaw + start
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Termoobieg
Pizza
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Górna/dolna grzałka
Termoobieg (niska temp.)
Grzałka dolna
Termoobieg + para
Pieczenie ekonomiczne
Potrawy mrożone
Grill
Szybki grill
Turbo grill
Specjalne
Chleb
Zapiekanki
Wyrastanie ciasta
Podgrzewanie talerzy
Pasteryzowanie
Suszenie
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Gotowanie wspomagane
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-300°C
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
Nacisnąć dwukrotnie
Produkty gotowe
Powrót
Powrót Automatyka wagowa
Wieprzowina/cielęcina
Wieprzowina/cielęcina Pieczeń wieprzowa
Blokada panelu
Ustaw + start
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZCzas
Czas
Wołow./Dziczyz./Jagnięc. Karczek wieprzowy
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyćKoniec
Koniec
Produkty gotowe Szwedzka pieczeń świątecz.
Pieczeń wieprzowa
Automatyka wagowa Wybór ręczny
Wołow./Dziczyz./Jagnięc.
Karczek wieprzowy
Wybór ręczny Powrót
Gotowanie wspomagane
Wieprzowina/
cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Karczek wieprzowy
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Pieczeń cielęca
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Klops
Szwedzka pieczeń świątecz.
Wołow./Dziczyz./
Jagnięc.
Pieczeń wołowa
Wołowina po skandynaw.
Duszone mięso
Wołowina marynowana
Karczek z dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Pieczeń jagnięca
Pieczeń jagnięca średnia
Udziec jagnięcy
Drób
Kurczak, cały
Indyk, cały
Kaczka, cała
Gęś, cała
Filet drobiowy
Udka kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Nadziewany kurczak
Ryba
Cała ryba
Filet rybny
Sztoksz
Ryba w soli
Nadziewane kalmary
Ryba na parze
Pokusa Janssona
Ciasto
Biszkopt cytrynowy
Ciasto szwedzkie
Biszkopt
Sernik
Ciasto owocowe
Strucla
Chałka drożdżowa
Kołacz
Ciasto Savarin
Brownies
Babeczki
Słodka tarta
Ciasto marchewkowe
Ciasto migdałowe
Tarta owocowa
Tradycyjna szarlotka
Pizza/placek/chleb
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek z koziego sera
Placek serowy
Ciasteczka serowe
Biały chleb
Chleb wiejski
Pierogi
Chałka maślana
Casserole/
zapiekanki
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka ziemniaczana
Moussaka
Zapiekanka z makaronu
Zapiekanka z cykorii
Casserole z wołowiną
Casserole z kapusty
Kluski frankońskie
Produkty gotowe
Pizza mrożona
Pizza American mrożona
Pizza chłodna
Pizza Snacks mrożone
Frytki
Ćwiartki/krokiety
Zapiekane mięso i ziemniaki
Chleb/bułki
Chleb/bułki mrożone
Strudel jabłkowy, mrożony
Filet rybny mrożony
Skrzydełka kurczaka
Lasagne/cannelloni mroż.
867325531-A-272015
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOC5851ZOZ Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
Ten podręcznik jest również odpowiedni dla