Electrolux EOCP5803AX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
Pole czujnika
1. Wyświetlacz
2. Włączanie/Wyłączanie
3. Funkcje pieczenia lub
gotowanie wspomagane
4. Program ulubiony
5. Wybór temperatury
6. Strzałka w dół
7. Strzałka w górę
8. OK
9. Przycisk menu głównego
10. Godzina i dodatkowe funkcje
11. Minutnik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Skrócona instrukcja
Funkcje pieczenia
Gotowanie wspomagane
Nacisnąć jednokrotnie lub
dwukrotnie, aby włączyć
funkcję pieczenia lub gotowania
wspomaganego. Nacisnąć i
przytrzymać przez 3 sekundy, aby
włączyć lub wyłączyć oświetlenia
piekarnika.
szybkie nagrzewanie
Nacisnąć i przytrzymać przez 3 sekundy,
aby włączyć lub wyłączyć funkcję szybkiego
nagrzewania.
Włączanie/Wyłączanie
Nacisnąć jednokrotnie, aby włączyć
urządzenie.
Program ulubiony
Nacisnąć jednokrotnie, aby otworzyć
menu programu ulubionego. Naciśnąć i
przytrzymać przez 3 sekundy, aby zapisać
włączoną funkcję w menu programu
ulubionego.
30-300°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
. . .
5/5
Funkcje pieczenia
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Turbo grill + rożen obrot.
Termoobieg
Pizza
Czas
Koniec
Turbo grill + rożen obrot.
Termoobieg
Pizza
Czas
Koniec
BLOKADA PANELU
Naciśnij OK, aby włączyć
USTAW + START
Naciśnij OK, aby włączyć
Pieczenie+utrzym. temp.
Naciśnij OK, aby włączyć
ZAPISZ
Naciśnij OK, aby włączyć
Funkcje pieczenia
Specjalne
Termoobieg (niska temp.)
Grill + rożen obrot.
Szybki grill
Szybki grill + rożen obrot.
Turbo grill
Chleb
Zapiekanki
Wyrastanie ciasta
Podgrzewanie talerzy
Pasteryzowanie
Suszenie
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Turbo grill + rożen obrot.
Pieczenie tradycyjne
Grill
Termoobieg
Pizza
Grzałka dolna
Potrawy mrożone
1-3 kg
0:00-23:59
3:00
19:30
1/3
2:30
19:00
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00 2.0 kg
16:30
03:00 2.0 kg
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
30-300°C
Gotowanie wspomagane
Nacisnąć dwukrotnie
Produkty gotowe
Powrót
Powrót
Wieprzowina/cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Automatyka wagowa
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Karczek wieprzowy
Wybór ręczny
Czas
Koniec
Produkty gotowe
Wieprzowina/cielęcina
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Szwedzka pieczeń świątecz.
Pieczeń wieprzowa
Karczek wieprzowy
Automatyka wagowa
Wybór ręczny
Powrót
BLOKADA PANELU
Naciśnij OK, aby włączyć
Czas
Koniec
USTAW + START
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Gotowanie wspomagane
Wieprzowina/cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Karczek wieprzowy
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Pieczeń cielęca
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Klops
Szwedzka pieczeń świątecz.
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Pieczeń wołowa
Wołowina po skandynaw.
Duszone mięso
Wołowina marynowana
Karczek z dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Pieczeń jagnięca
Pieczeń jagnięca średnia
Udziec jagnięcy
Drób
Kurczak cały
Indyk cały
Kaczka cała
Gęś cała
Filet drobiowy
Udka kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Nadziewany kurczak
Ryba
Cała ryba
Filet rybny
Sztokfi sz
Ryba w soli
Nadziewane kalmary
Ryba na parze
Pokusa Janssona
Ciasto
Biszkopt cytrynowy
Ciasto szwedzkie
Biszkopt
Sernik
Ciasto owocowe
Strucla
Chałka drożdżowa
Kołacz
Ciasto Savarin
Brownies
Babeczki
Słodka tarta
Ciasto marchewkowe
Ciasto migdałowe
Tarta owocowa
Wypiek babci/jabłecznik
Pizza/placek/chleb
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek z koziego sera
Placek serowy
Ciasteczka serowe
Biały chleb
Chleb wiejski
Pierogi
Chałka maślana
Casserole/zapiekanki
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka ziemniaczana
Moussaka
Zapiekanka z makaronu
Zapiekanka z cykorii
Casserole z wołowiną
Casserole z kapusty
Kluski frankońskie
Produkty gotowe
Pizza mrożona
Pizza American mrożona
Pizza chłodna
Pizza Snacks mrożone
Frytki
Ćwiartki/krokiety
Zapiekane mięso i ziemniaki
Chleb/bułki
Chleb/bułki mrożone
Skrzydełka kurczaka
Lasagne/cannelloni mroż.
892964177-A-312013
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOCP5803AX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi