AEG KS8454101M Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
Funkcje pieczenia
Gotowanie
wspomagane
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie, aby
włączyć funkcję pieczenia lub gotowania
wspomaganego. Nacisnąć i przytrzymać
przez 3 sekundy, aby włączyć lub wyłączyć
oświetlenia piekarnika.
szybkie nagrzewanie
Nacisnąć i przytrzymać przez 3 sekundy,
aby włączyć lub wyłączyć funkcję
szybkiego nagrzewania.
Program ulubiony
Nacisnąć jednokrotnie, aby otworzyć
menu programu ulubionego. Naciśnąć
i przytrzymać przez 3 sekundy, aby
zapisać włączoną funkcję w menu
programu ulubionego.
Pole czujnika
1. Wyświetlacz
2. Włączanie/Wyłączanie
3. Funkcje pieczenia lub gotowanie
wspomagane
4. Program ulubiony
5. Wybór temperatury
6. Nawigacja
7. Pole czujnika OK –
potwierdzenie wyboru
8. Przycisk menu głównego –
otwiera menu główne
9. Godzina i dodatkowe funkcje
10. Minutnik
21 3 4 5 7 8 9 106
Skrócona instrukcja
Funkcje pieczenia
Funkcje pieczenia
Gotowanie na parze
Pieczenie parowe (50/50)
Pieczenie parowe (25/75)
Gotowanie na parze eko
Termoobieg + para
Termoobieg
Pizza
Termoobieg (niska temp.)
Pieczenie tradycyjne
Potrawy mrożone
Turbo grill
Szybki grill
Grill
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Grzałka dolna
Wyrastanie ciasta
Chleb
Zapiekanki
Pasteryzowanie
Suszenie
Podgrzewanie talerzy
Regeneracja
Pieczenie ekonomiczne
30-230 °C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
....
Gotowanie na parze
Gotowanie na parze
Pieczenie parowe (25/75)
Pieczenie ekonomiczne
Czas
Czas
BLOKADA PANELU
USTAW + START
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Pieczenie ekonomiczne
Pieczenie parowe (50/50)
Nacisnąć jednokrotnie
1-3 kg
0:00-23:59
3:00
19:30
1/3
2:30
19:00
1/5
....
....
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
30-300 °C
Gotowanie wspomagane
Wieprzowina/cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Automatyka wagowa Wybór ręczny
Wieprzowina/cielęcina Pieczeń wieprzowa
Wołow./dziczyz./jagnięc. Karczek wieprzowy
Produkty gotowe
Klops
BLOKADA PANELU
Czas
Czas
USTAW + START
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Naciśnij OK, aby włączyć
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Produkty gotowe
Powrót
Powrót Automatyka wagowa
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Karczek wieprzowy
Wybór ręczny Powrót
Nacisnąć dwukrotnie
Gotowanie wspomagane
Wieprzowina/cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Karczek wieprzowy
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Pieczeń cielęca
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Klops
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Pieczeń wołowa
Wołowina po skandynaw.
Duszone mięso
Wołowina marynowana
Karczek z dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Pieczeń jagnięca
Pieczeń jagnięca średnia
Udziec jagnięcy
Drób
Kurczak cały
Indyk cały
Kaczka cała
Gęś cała
Filet drobiowy
Udka kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Nadziewany kurczak
Nadziewane piersi kurczaka
Ryba
Cała ryba
Filet rybny
Sztoksz
Ryba w soli
Nadziewane kalmary
Ryba na parze
Pokusa Janssona
Gotowana ryba (pstrąg)
Ciasto
Biszkopt cytrynowy
Ciasto szwedzkie
Biszkopt
Sernik
Ciasto owocowe
Strucla
Chałka drożdżowa
Kołacz
Ciasto Savarin
Brownies
Babeczki
Słodka tarta
Ciasto marchewkowe
Ciasto migdałowe
Tarta owocowa
Desery
Placek karmelowy
Budyń kokosowy
Ciasto cappuccino
Placek z wiśniami
Knedle ze śliwkami
Pizza/placek/chleb
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek z koziego sera
Placek serowy
Ciasteczka serowe
Biały chleb
Chleb wiejski
Pierogi
Chałka maślana
Casserole/zapiekanki
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka ziemniaczana
Moussaka
Zapiekanka z makaronu
Zapiekanka z cykorii
Casserole z wołowiną
Casserole z kapusty
Przystawki
Warzywa śródziemnomors.
Warzywa tradycyjne
Nadziewane pomidory
Ziemniaki w mundurkach
Gotowane ziemniaki
Słone kluseczki
Ryż
Polędwica Royale
Produkty gotowe
Pizza mrożona
Pizza American mrożona
Pizza chłodna
Pizza Snacks mrożone
Frytki
Ćwiartki/krokiety
Zapiekane mięso i ziemniaki
Chleb/bułki
Chleb/bułki mrożone
Szarlotka mrożona
Filet rybny mrożony
Skrzydełka kurczaka
Lasagne/cannelloni mroż.
Filet wołowy
Pierś kurczaka
Gotowany let cielęcy
Filet z dorady
Krewetki
Turbot z fenkułem
Marchewki z wanilią
Jabłka
Gruszki w czerwonym winie
Krem angielski
867303410-A-142014
Pieczenie SousVide
Pieczenie SousVide
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG KS8454101M Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi