Electrolux EOBP8801VX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pole czujnika
1. Wyświetlacz
2. Włączanie/Wyłączanie
3. Funkcje pieczenia lub
gotowanie wspomagane
4. Program ulubiony
5. Wybór temperatury
6. Strzałka w dół
7. Strzałka w górę
8. OK
9. Przycisk menu głównego
10. Godzina i dodatkowe funkcje
11. Minutnik
Funkcje pieczenia
Gotowanie wspomagane
Nacisnąć jednokrotnie lub
dwukrotnie, aby włączyć
funkcję pieczenia lub gotowania
wspomaganego. Nacisnąć i
przytrzymać przez 3 sekundy,
aby włączyć lub wyłączyć
oświetlenia piekarnika.
szybkie nagrzewanie
Nacisnąć i przytrzymać przez 3
sekundy, aby włączyć lub wyłączyć
funkcję szybkiego nagrzewania.
Włączanie/Wyłączanie
Nacisnąć jednokrotnie, aby włączyć
urządzenie.
Program ulubiony
Nacisnąć jednokrotnie, aby otworzyć
menu programu ulubionego.
Naciśnąć i przytrzymać przez 3
sekundy, aby zapisać włączoną
funkcję w menu programu
ulubionego.
Skrócona instrukcja
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Gotowanie na parze
Czas
Czas
BLOKADA PANELU
USTAW + START
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Termoobieg + para
Pieczenie tradycyjne
Grill
Szybki grill
Turbo grill
Grzałka dolna
Termoobieg (niska temp.)
Regeneracja
Pieczenie parowe (25/75)
Pieczenie parowe (50/50)
Gotowanie na parze
Specjalne
Chleb
Zapiekanki
Wyrastanie ciasta
Podtrzymywanie temp.
Pasteryzowanie
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Potrawy mrożone
Termoobieg
Pizza
Gotowanie na parze
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
1-3 kg
Nacisnąć dwukrotnie
Gotowanie wspomagane
Produkty gotowe
Powrót
Powrót Automatyka wagowa
Wieprzowina/cielęcina
Wieprzowina/cielęcina Pieczeń wieprzowa
BLOKADA PANELU
USTAW + START
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZCzas
Czas
Wołow./dziczyz./jagnięc. Karczek wieprzowy
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyćKoniec
Koniec
Produkty gotowe Klops
Pieczeń wieprzowa
Automatyka wagowa Wybór ręczny
Wołow./dziczyz./jagnięc.
Karczek wieprzowy
Wybór ręczny Powrót
Gotowanie wspomagane
892964203-A-312013
Wieprzowina/
cielęcina
Pieczeń wieprzowa
Karczek wieprzowy
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Pieczeń cielęca
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Klops
Wołow./dziczyz./
jagnięc.
Pieczeń wołowa
Wołowina po skandynaw.
Duszone mięso
Wołowina marynowana
Karczek z dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Pieczeń jagnięca
Pieczeń jagnięca średnia
Udziec jagnięcy
Drób
Kurczak cały
Indyk cały
Kaczka cała
Gęś cała
Filet drobiowy
Udka kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Nadziewany kurczak
Gotowana pierś z kurczaka
Ryba
Cała ryba
Filet rybny
Sztokfi sz
Ryba w soli
Nadziewane kalmary
Ryba na parze
Pokusa Janssona
Gotowana ryba (pstrąg)
Ciasto
Biszkopt cytrynowy
Ciasto szwedzkie
Biszkopt
Sernik
Ciasto owocowe
Strucla
Chałka drożdżowa
Kołacz
Ciasto Savarin
Brownies
Babeczki
Słodka tarta
Ciasto marchewkowe
Ciasto migdałowe
Tarta owocowa
Desery
Placek karmelowy
Budyń kokosowy
Ciasto cappuccino
Placek z wiśniami
Knedle ze śliwkami
Pizza/placek/chleb
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek z koziego sera
Placek serowy
Ciasteczka serowe
Biały chleb
Chleb wiejski
Pierogi
Chałka maślana
Casserole/
zapiekanki
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka ziemniaczana
Moussaka
Zapiekanka z makaronu
Zapiekanka z cykorii
Casserole z wołowiną
Casserole z kapusty
Przystawki
Warzywa śródziemnomors.
Warzywa tradycyjne
Nadziewane pomidory
Ziemniaki w mundurkach
Gotowane ziemniaki
Słone kluseczki
Ryż
Polędwica Royale
Gotowanie
parowe combi
Menu parowe 1
Menu parowe 2
Menu parowe 3
Produkty gotowe
Pizza mrożona
Pizza American mrożona
Pizza chłodna
Pizza Snacks mrożone
Frytki
Ćwiartki/krokiety
Zapiekane mięso i ziemniaki
Chleb/bułki
Chleb/bułki mrożone
Szarlotka mrożona
Filet rybny mrożony
Skrzydełka kurczaka
Lasagne/cannelloni mroż.
Pieczenie sous-vide
Pieczenie sous-vide
Filet wołowy
Pierś kurczaka
Gotowany fi let cielęcy
Filet z dorady
Krewetki
Turbot z fenkułem
Marchewki z wanilią
Jabłka
Gruszki w czerwonym winie
Krem angielski
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOBP8801VX Skrócona instrukcja obsługi

Typ
Skrócona instrukcja obsługi