Blender próżniowy wysokoobrotowy z 2 bidonami
HR3756/00
Zalety
Technologia próżniowa
Technologia próżniowa wysysa powietrze z
dzbanka i tworzy w nim środowisko o
obniżonej zawartości tlenu. Dzięki temu
koktajle nie utleniają sie i pozostają świeże na
dłużej*. Wystarczy tylko nacisnąć przycisk.
Wybór programu
3 programy do wyboru: blendowanie
próżniowe, funkcja pulsacji i tryb kruszenia
lodu. Przygotuj każdy koktajl, tak jak lubisz
najbardziej.
Dwa nietłukące się tritanowe bidony
Wszyscy lubimy koktajle! W 2-litrowym
dzbanku blendera Philips o roboczej
pojemności 1,8l bez trudu przygotujesz koktajl
dla całej rodziny!
Wybierz prędkość blendowania
Od delikatnego blendowania miękkich owoców
po dynamiczne rozdrabnianie twardszych
owoców, warzyw i orzechów. Dzięki
ustawianym ręcznie poziomom prędkości,
wybór należy do Ciebie.
Większa moc zapewnia gładką konsystencję
Dokładniejsze blendowanie owoców i warzyw
dzięki silnikowi o mocy 1400 W.
Uwalnia więcej składników odżywczych
Stworzyliśmy technologię ProBlend 6 3D,
dzięki której wszystkie składniki koktajlu są
dokładnie zblendowane, a składniki odżywcze
zostają uwolnione z owoców, warzyw i
orzechów. Dzięki temu są one łatwo
przyswajane przez organizm.
Do 35 000 obr./min
Prędkość 35 000 obr./min zapewnia dokładne
blendowanie i jeszcze zdrowsze koktajle
Bezpieczne i łatwe mycie w zmywarce
Wszystkie odłączane części blendera firmy
Philips można myć w zmywarce — z wyjątkiem
ostrzy, które można łatwo opłukać. Podstawę
blendera wystarczy przetrzeć w razie potrzeby.
Zdejmowane ostrza blendera
Aby wyczyścić ostrza blendera, wystarczy
odłączyć je od dzbanka blendera i opłukać. Nie
można ich myć w zmywarce, aby się nie
stępiły.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i redukcję emisji
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.