Wybór pozycji grillowania
Potrawy można opiekać z zamkniętą pokrywą,
otwartą całkowicie lub do połowy, co
umożliwia przygotowanie różnych potraw. 1.
Zamknięcie pokrywy pozwala zachować
aromat przygotowanych dań. Jest to idealne
rozwiązanie w przypadku opiekania mięs, ryb,
warzyw i kanapek. 2. Po otwarciu pokrywy
urządzenie zamienia się w minigrill doskonały
do przyrządzania potraw na przyjęcia. 3.
Pozycja pół-otwarta nadaje się do opiekania
kanapek z serem lub warzyw, takich jak
pomidory lub cukinia.
Podwójna powierzchnia grillowania
Pozycja otwarta grilla — grillowanie na
podwójnej powierzchni.
Zdrowa przekąska
Pozycja półotwarta grilla — przygotowywanie
zdrowych przekąsek.
Pozycja pieca
Pozycja pieca (zamknięta) — przygotowywanie
ryb, warzyw lub pizzy.
Regulowany termostat
Szeroki zakres temperatur (od 70°C do 230°C)
pozwala wybrać temperaturę odpowiednią dla
każdego składnika, co zapewnia doskonałe
rezultaty w przypadku każdego dania.
Możliwość mycia części w zmywarce.
Łatwe czyszczenie dzięki możliwości mycia w
zmywarce.
Duża moc
Duża moc urządzenia zapewnia szybkie
nagrzewanie płyty grilla i pozwala oszczędzić
cenny czas. Również dzieki dużej mocy płyta
zachowuje wysoką temperaturę podczas
nakładania na nią jedzenia. Urządzenie szybko
dogrzewa płyty do odpowiedniej, stałej
temperatury.
Płyta grzejna o wysokiej temperaturze
Bardzo gorąca płyta elektrycznego grilla firmy
Philips umożliwia przyrządzanie soczystych i
aromatycznych dań. Gdy opiekane pożywienie
dotyka powierzchni grilla, zaczyna skwierczeć i
rumienić się, tworząc wyborną, chrupiącą
skórkę, zachowującą cały smak i aromat w
środku.
Nieprzywierająca płyta grilla
Nieprzywierająca płyta grilla zapobiega
przywieraniu jedzenia.
Przechowywanie w pozycji pionowej
Wygodne przechowywanie przewodu i tacki
oraz urządzenia w pozycji pionowej.