Mastercook FIC-375 Program Chart

Typ
Program Chart

Ten podręcznik jest również odpowiedni dla

KARTA PRODUKTU
PL
GB ROBG
RUS
HSKCZPL
5019 608 01043
Z zastrzeżeniem zmian technicznych - Printed in Italy 07/08
A. Przedział chłodziarki
1. Szuflady na owoce i warzywa
2. Półka-pokrywa szuflady
3. Półki / (kratki)
4. Zespół termostatu z oświetleniem
5. Panel funkcjonowania urządzenia
(jeśli do dyspozycji)
6. Półka górna
7. Półki drzwiowe
8. Półka na butelki
9. Wyciągany uchwyt na butelki
10. Tabliczka znamionowa (znajdująca
się z boku szuflady na owoce i
warzywa)
11. Wentylator (jeśli do dyspozycji)
Strefa mniej zimna (słabiej chłodzona)
Strefa pośrednia
Strefa bardziej zimna (silniej chłodzona)
B. Przedział zamrażarki
12. Koszyk górny (strefa zamrażania)
13. Przedział do przechowywania
żywności zamrożonej i mrożonek
14. Pojemnik na kostki lodu (wewnątrz
szuflady)
15. Drzwi wewnętrzne przedziału
zamrażarki
Cechy, dane techniczne i obrazy mogą się zmieniać w zależności od modelu
Ta Chłodziarka /Zamrażarka zostaje włączona przez zadziałanie na zespół termostatu znajdujący się w
przedziale chłodziarki. Także regulację temperatury w obydwóch przedziałach Chłodziarki i Zamrażarki
uzyskuje się przez zadziałanie na ten sam termostat.
ZAMRAŻANIE ŚWIEŻEJ ŻYWNOŚCI
Umieścić świeżą żywność do zamrożenia wewnątrz przedziału zamrażarki, uważając by nie stykała się
bezpośrednio z żywnością już zamrożoną. Aby zamrozić ilość żywności podaną na tabliczce znamionowej,
wyjąć górną szufladę i położyć żywność bezpośrednio na kratce.
PANEL FUNKCJONOWANIA
URZĄDZENIA
(jeśli do dyspozycji)
Przed przystąpieniem do użytkowania urządzenia, należy przeczytać uważnie także instrukcje obsługi.
Kontrolka zielona
(chłodziarka i zamrażarka funkcjonują)
  • Page 1 1

Mastercook FIC-375 Program Chart

Typ
Program Chart
Ten podręcznik jest również odpowiedni dla