Zalety
W pełni automatyczny ekspres do kawy
Parzenie 7 rodzajów kawy Zintegr. dzbanek i spieniacz do mleka, Srebrny, 5-stopniowy, regulowany młynek
Szybki bojler
Technologia zastosowana w ekspresie firmy
Saeco sprawia, że ekspres jest zawsze gotowy
do pracy. Podczas zaparzania espresso nie ma
konieczności czekania między kolejnymi
filiżankami — można przygotowywać kawę za
kawą.
Wymienny pojemnik na ziarna kawy
Teraz można zmienić rodzaj ziaren jednym
kliknięciem dzięki zastosowaniu
opatentowanego wymiennego pojemnika na
ziarna. Skorzystaj z możliwości wygodnej i
szybkiej zmiany rodzaju ziaren, tak aby znaleźć
smak odpowiadający indywidualnym gustom i
porze dnia.
Opatentowany pojemnik na mleko z
dwom
a komorami spieniającymi
Ciesz się napojami mlecznymi przygotowanymi
w automatyczny sposób dzięki nowemu,
opatentowanemu pojemnikowi na mleko z
technologią dwóch komór spieniających.
Wystarczy wlać mleko do pojemnika,
podłączyć pojemnik do ekspresu i wybrać
rodzaj kawy. Technologia dwóch komór
spieniających umożliwia przygotowanie
profesjonalnego napoju kawowego z gęstą,
trwałą pianką o doskonałej temperaturze
dzięki nieprzerwanemu przepływowi mleka
bez rozpryskiwania.
Zapamiętywanie ustawień kawy
Dzięki innowacyjnej funkcji pamięci, która
umożliwia ustawienie odpowiedniego czasu
parzenia, mocy i temperatury, zawsze
otrzymasz filiżankę wyśmienitej kawy
zaparzonej tylko dla Ciebie, zgodnie z Twoimi
preferencjami. Delektuj się wyśmienitą kawą w
ulubionej filiżance za naciśnięciem przycisku.
Możli
wość mycia części w zmywarce.
W celu zwiększenia wygody tackę ociekową i
spieniacz do mleka ekspresu Saeco można myć
w zmywarce. To pozwala zaoszczędzić czas i
zapewnia higieniczne czyszczenie.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips
zape
wniają niższe zużycie energii i
redukcję emisji dwutlenku węgla. Jak?
Oferują one znacznie lepsze rozwiązania
środowiskowe w jednym lub kilku
obszarach ekologicznych firmy Philips:
wydajności energetycznej, opakowaniu,
wykorzystaniu niebezpiecznych substancji,
wadze, recyklingu i wyrzucaniu zużytych
produktów oraz trwałości.