Sokowirówka
HR1870/70
Zalety
O 10% więcej soku
Innowacyjny system wyciskania z odwróconym
sitkiem pozwala na wydobycie każdej kropli
soku z owoców i warzyw. Dzięki
temu uzyskasz nawet o 10% więcej soku w
porównaniu do najlepszej z dostępnych
dotychczas sokowirówek firmy Philips —
modelu HR1861.
2,5 litra za jednym razem
Innowacyjny system wyciskania owoców z
odwróconym sitkiem umożliwia wydobycie o
10% więcej soku*. W zależności od rodzaju
wyciskanych owoców lub warzyw możliwe jest
uzyskanie jednorazowo do 2,5 l soku bez
konieczności opróżniania pojemnika na
miąższ.
900 W
Silnik o mocy 900 W umożliwia wyciśnięcie
najtwardszych produktów.
Bardzo duży otwór na produkty
Bardzo duży otwór na produkty o szerokości
80 mm umożliwia wyciskanie nawet dużych
owoców i warzyw, takich jak jabłka, marchewki
i buraki, bez wcześniejszego cięcia na kawałki.
2 prędkości
2 prędkości do miękkich lub twardych owoców i
warzyw
Akcesorium do wyciskania cytrusów
Dzięki akcesorium do wyciskania cytrusów
możesz przygotować świeży, domowy sok
pomarańczowy każdego dnia. Obrotowy
mechanizm wykorzystuje optymalną prędkość
umożliwiającą szybkie i łatwe wyciśnięcie
soku. Nie trzeba siłą dociskać owoców.
Technologia QuickClean
Sokowirówka Philips została opracowana z
myślą o łatwym czyszczeniu — w tym celu
zastosowano technologię QuickClean.
Urządzenie można teraz łatwo wyczyścić dzięki
gładkiemu sitku QuickClean i funkcji
wstępnego czyszczenia.
Funkcja wstępnego czyszczenia
Sokowirówka Philips to pierwsza dostępna na
rynku sokowirówka odśrodkowa wyposażona w
funkcję wstępnego czyszczenia. Wlanie wody
do urządzenia powoduje powstawanie swego
rodzaju fontanny płuczącej jego wnętrze,
usuwającej wszelkie pozostałości z pokrywy i
ułatwiającej umycie sitka.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i redukcję emisji
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.