Spis treści
4
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 59
Rozmrażanie........................................................................................................ 59
Podgrzewanie...................................................................................................... 62
Suszenie .............................................................................................................. 65
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 66
Utrzymywanie ciepła ........................................................................................... 66
Gotowanie ........................................................................................................... 67
Pasteryzacja ........................................................................................................ 69
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 71
Programy własne............................................................................................... 72
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 75
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 75
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 75
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 76
Pieczenie mięs................................................................................................... 77
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 77
Wskazówki dotyczące tabel ustawień................................................................. 77
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 78
Grillowanie ......................................................................................................... 79
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 79
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 79
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 80
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 81
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 81
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 82
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń .......................................................... 83
Opuszczanie grzałki grilla.................................................................................... 84
Co robić, gdy...................................................................................................... 85
Serwis................................................................................................................. 91
Kontakt w przypadku wystąpienia usterki........................................................... 91
Gwarancja ........................................................................................................... 91
Instalacja............................................................................................................ 92
Wymiary do zabudowy........................................................................................ 92
Zabudowa w szafce stojącej lub w szafce podblatowej................................ 92
Widok z boku ................................................................................................. 93
Przyłącza i wentylacja .................................................................................... 94
Zabudowa piekarnika.......................................................................................... 95
Podłączenie elektryczne ..................................................................................... 96