![](//vs1.manuzoid.pl/store/data-gzf/2d7918b8bc27360d588d60c7e3ff460d/2/000144519.htmlex.zip/bg47.jpg)
71
pl
8. -
9.
10. -
11.
12.
X „Czyszczenie i
konserwacja” patrz strona 72
(CNHR32):
–
–
(CNHR31, CNHR32C):
–
–
Ciasto:
– 3 jaja
–
–
–
–
– 2 opakowania cukru waniliowego
–
–
.
cynamon i proszek do pieczenia
(35 x 11 cm) papierem do pieczenia i
180 °C i piec ciasto przez 30 minut.
(maks. 70 °C) i zimnego (maks. 8 °C) oraz
do przygotowywania sosów i deserów.
W
Uwaga!
–
–
-
X Rysunek C
1.
pojemnik do miksowania lub inne
2.
3.
4.
5.
wysoka liczba obrotów).
6.