SaladMaker
HR1387/80
Zalety
5 wkładek do tarcz ze stali szlachetnej
5 wkładek do tarcz umożliwia siekanie, tarcie i
krojenie w słupki, zapewniając nieskończone
bogactwo możliwości. Wystarczy wybrać
wkładkę i wsunąć ją do uchwytu na tarczę.
Gotowe do podania
Funkcja przetwarzania składników do postaci
gotowej do podania, w jaką wyposażone jest
urządzenie do przygotowywania sałatek firmy
Philips, pozwala kroić składniki bezpośrednio
do miski, garnka lub woka. Wysoko
umieszczony dziobek umożliwia korzystanie z
wysokich pojemników o dużej pojemności, co
oznacza mniej naczyń do mycia po
zakończeniu przygotowywania jedzenia.
Silnik 200 W
Urządzenie do przygotowywania sałatek firmy
Philips ma silnik o dużej mocy (200 W), co
umożliwia przygotowywanie Twoich
ulubionych dań.
Tarcze ze stali szlachetnej
Wkładki do tarcz ze stali szlachetnej, w jakie
wyposażone jest urządzenie do
przygotowywania sałatek firmy Philips,
pozwalają uzyskać doskonałe rezultaty
krojenia dzięki ostrym i trwałym ostrzom.
Możliwość mycia w zmywarce
Wszystkie akcesoria do urządzenia do
przygotowywania sałatek firmy Philips można
w prosty sposób umyć w zmywarce.
Schowek na przewód
Przewód urządzenia można z łatwością zwinąć
pod podstawą, co ułatwia jego
przechowywanie.
Regulowany otwór na produkty
Dzięki regulowanemu otworowi na produkty w
rozmiarze od S do XL urządzenie do
przygotowywania sałatek firmy Philips
pozwala wygodnie dobrać odpowiednią ilość
składników, ułatwiając tym samym uzyskanie
pożądanego efektu. Otwór w rozmiarze S
idealnie nadaje się do podawania węższych
produktów, np. marchwi. Z kolei otwór w
rozmiarze XL sprawdzi się podczas podawania
składników o większej objętości, takich jak
ziemniaki, minimalizując tym samym
konieczność ich wcześniejszego krojenia.
Zielone logo firmy Philips.
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i mniejszą emisję
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.