Kompaktowa konstrukcja
Dzięki o połowę mniejszemu rozmiarowi*
sokowirówka nie zabiera dużo miejsca. Można
pozostawić ją na kuchennym blacie lub łatwo
schować.
Gotowe do podania
Sokowirówka umożliwia używanie własnej
szklanki (o maks. wysokości 12 cm). Wystarczy
umieścić ją pod wbudowanym kranikiem i
można wyciskać sok.
Wyciśnij do 1,5 litra soku za jednym razem
Możesz uzyskać do 1,5 litra soku za jednym
razem bez konieczności opróżniania pojemnika
na miąższ.
Technologia QuickClean
Sokowirówka Philips została opracowana z
myślą o łatwym czyszczeniu — w tym celu
zastosowano technologię QuickClean.
Urządzenie można teraz wyczyścić w ciągu
niecałej minuty dzięki wbudowanemu
pojemnikowi na miąższ i gładkim
powierzchniom.
Sitko QuickClean
Wiele włókien miąższu często utyka w sitku, co
bardzo utrudnia jego czyszczenie. Dzięki
innowacyjnej technologii QuickClean
wszystkie powierzchnie sitka są gładkie, co
umożliwia usunięcie włókien za pomocą
zwykłej gąbki kuchennej.
Wbudowany pojemnik na miąższ
Cały miąższ zbiera się wyłącznie w miejscu, w
którym powinien się znaleźć — w pojemniku
na miąższ sokowirówki firmy Philips. Oznacza
to, że nie trzeba już wydobywać miąższu z
innych części, takich jak pokrywka.
Zaokrąglona konstrukcja i gładkie powierzchnie
bez żadnych zakamarków zapewniają łatwy
dostęp do miąższu i łatwiejsze czyszczenie
pojemnika.
Gładkie i łatwe w czyszczeniu
Sokowirówka cechuje się zaokrąglonymi
kształtami i gładkimi powierzchniami, które
ułatwiają płukanie urządzenia pod bieżącą
wodą.
Przezroczysty pojemnik na miąższ
Wyciskaj sok w prawdziwie interaktywny
sposób. Pokrywa i pojemnik na miąższ są
przezroczyste, dzięki czemu można cały
obserwować proces wyciskania soku. Podczas
wyciskania widać także, kiedy pojemnik się
zapełni i kiedy należy go opróżnić.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i redukcję emisji
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.