Blender ręczny
HR1676/90
Zalety
Technologia miksowania ProMix
Opracowana wspólnie z naukowcami z
prestiżowego Uniwersytetu w Stuttgarcie
technologia Philips ProMix to unikatowa
zaawansowana technologia, która
wykorzystuje kształt trójkąta, aby zapewnić
optymalny przepływ jedzenia i maksymalną
wydajność w celu szybszego i dokładniejszego
mieszania składników.
Silnik o dużej mocy 800 W
Wydajny i niezawodny silnik o mocy 800 W,
który może obsługiwać wiele różnych
akcesoriów przetwarzających niemal wszystkie
składniki i zapewnia fantastyczne wyniki
podczas przygotowywania potraw.
Niewielki rozdrabniacz
Niewielki rozdrabniacz blendera ręcznego firmy
Philips umożliwia siekanie ziół, orzechów,
sera, czekolady i cebuli.
Trzepaczka
Trzepaczka blendera ręcznego firmy Philips
pozwala ubijać śmietanę, majonez, ciasto na
naleśniki i nie tylko, zwiększając tym samym
uniwersalność i wielofunkcyjność blendera.
Ostrze pokryte tytanem
Powłoka tytanowa (TiN), dzięki której nóż jest
6 razy twardszy niż zwykłe noże ze stali
szlachetnej, zapewnia odpowiednią
wydajność przez długi czas. W połączeniu ze
zoptymalizowanym kształtem noża i unikatową
trójkątną końcówką ProMix zapewnia ona
najlepsze efekty miksowania. Nóż jest
przystosowany do kontaktu z żywnością.
2 lata gwarancji
Z 2-letnią ogólnoświatową gwarancją.
Osłonka przeciwrozpryskowa na ostrza
Specjalny, falisty kształt, który znajduje się w
dolnej części blendera ręcznego, to gwarancja
miksowania bez rozpryskiwania i bałaganu.
Ergonomiczny gumowy uchwyt
Ergonomiczny i miękki uchwyt zaprojektowany
tak, aby zapewnić pewny i bezpieczny chwyt
ułatwiający trzymanie urządzenia oraz
manewrowanie nim w trakcie miksowania.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i redukcję emisji
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.