Blender z funkcją gotowania
HR2099/90
Zalety
40 przepisów wybranych przez szefów kuchni
(w j. angielskim)
40 przepisów na ulubione domowe potrawy
zapewnia inspirację i zachęca do spróbowania
nowych, pysznych dań (przepisy dostępne
tylko w j. angielskim).
Automatyczne gotowanie (20–25 min)
Urządzenie ma cztery wstępnie ustawione
programy, które pozwalają na uzyskanie
doskonałych rezultatów w 25 minut.
Tryb ręczny
Ręczny tryb gotowania z możliwością
ustawienia czasu i temperatury (60°C, 80°C lub
100°C)
Moc 1100 W
Duża moc — 1100 W
Szklany dzbanek odporny na wysoką
temperaturę
Nasz odporny na wysoką temperaturę dzbanek
jest wykonany z wytrzymałego szkła, które
umożliwia przechowywanie gorących i
zimnych płynów. Mieści w sobie pełne 2 litry, a
jego pojemność robocza to 1,5 litra.
Technologia ProBlend: 6-ramienne ostrze
Blender firmy Philips z innowacyjną
technologią wykorzystującą 6-ramienne ostrze
ProBlend umożliwia wyjątkowo skuteczne
miksowanie owoców, krojenie warzyw i
kruszenie lodu.
3 prędkości +funkcja pulsacji +tryb kruszenia
lodu
3 różne prędkości, podświetlenie, funkcja
pulsacji i tryb kruszenia lodu.
Zdejmowane ostrze
Łatwe i skuteczne czyszczenie dzięki
zdejmowanemu ostrzu.
IF Design Award — nagroda za wzornictwo
Zdobywające nagrody IF produkty, projekty i
koncepcje wybierane przez czołowe postacie w
dziedzinie wzornictwa.Każdego roku iF
International Forum Design GmbH organizuje
jeden z najsłynniejszych i najbardziej
cenionych konkursów w dziedzinie wzornictwa
— iF DESIGN AWARD. Konkurs ten na całym
świecie jest uznawany za swoisty symbol
doskonałego wzornictwa, dlatego co roku do
organizatorów napływa ponad 5 tysięcy
zgłoszeń z około 70 krajów.
Zielone logo firmy Philips
„Zielone” produkty firmy Philips zapewniają
niższe zużycie energii i redukcję emisji
dwutlenku węgla. Jak? Oferują one znacznie
lepsze rozwiązania środowiskowe w jednym
lub kilku obszarach ekologicznych firmy
Philips: wydajności energetycznej,
opakowaniu, wykorzystaniu niebezpiecznych
substancji, wadze, recyklingu i wyrzucaniu
zużytych produktów oraz trwałości.